OMOGOČAJO UČENJE KAR SEDMIH JEZIKOV: Center za jezike Univerze na Primorskem vabi k vpisu na tečaje

Koper

Center za jezike Univerze na Primorskem omogoča učenje kar sedmih jezikov na začetni in nadaljevalni ravni. Tečaji, ki jih v celoti izvajajo prek spleta, so zasnovani tako, da se jezika naučite na hiter, učinkovit in zabaven način. Prijave sprejemajo do vključno petka, 26. aprila.

Na voljo so tečaji sedmih jezikov, in sicer angleščine, arabščine, francoščine, italijanščine, nemščine, ruščine in španščine.

V svetu, ki postaja vse bolj povezan, je znanje tujih jezikov ključnega pomena za uspeh in rast v poslovnem svetu. Znanje tujega jezika vam omogoča boljšo komunikacijo z mednarodnimi partnerji, strankami in kolegi, kar lahko privede do novih poslovnih priložnosti.

Tečaj je prava izbira za vse, ki se jezika še niso učili ali so se ga učili pred mnogimi leti in bi zdaj želeli obnoviti svoje znanje. Prav tako je tečaj odlična priložnost za tiste, ki želijo nadaljevati z učenjem jezika.

Izkušeni predavatelji, ki delujejo v akademskem okolju, bodo poskrbeli za interaktivne in dinamične učne izkušnje, ki bodo pripomogle k napredku v učenju jezika.

Tečaj v celoti izvajajo na spletu in predstavlja kombinacijo srečevanj z učiteljem ter individualnega dela z računalniškim programom. Na koncu vsakega srečanja udeleženci prejmejo navodila za individualno delo, s katerim pospešujete svoj napredek. Tečaj obsega tematike, ki udeležence spodbujajo, da gradijo vse štiri jezikovne spretnosti, in sicer branje, razumevanje ustnih sporočil, pisanje in govorjenje.

Program za individualno online učenje temelji na metodah, ki so zasnovane tako, da pomagajo hitro in jasno obvladati tuj jezik. Predvidenih je 30 ur predavanj s predavateljem in 30 ur s programom za učenje jezikov.

Ob koncu tečaja udeleženci prejmejo javno veljaven certifikat ravni SEJO o doseženi stopnji znanja jezika.

Cena tečaja za zaposlene, študente in alumne Univerze na Primorskem znaša 396 evrov, za ostale udeležence pa 440 evrov.

Center za jezik UP zainteresirane vabi, da svojo prijavnico na tečaj oddajo prek spletnega obrazca.