OMEJENA KOLIČINA: Električni Volkswagen ID.3 Pro Limited po izjemni ceni pri Porsche Koper!

Koper

Ste pripravljeni na električno prihodnost mobilnosti? Popolnoma novi VW ID.3 Pro Limited zagotavlja vrhunsko serijsko opremo po ugodnejši ceni. Pri Porsche Koper je Volkswagen ID.3. Pro Limited lahko vaš že za 27.490 €* v primeru sklenitve financiranja in zavarovanja pod pogoji VW ID BON*  (-1.000 €*) ter pridobitve nepovratne finančne spodbude s strani EKO SKLAD-a v višini 6.500 €.* Ponudba velja za omejeno količino vozil. Izkoristite edinstveno ponudbo v Sloveniji!

ID.3 Pro Limited 59 kWh že od 33.990 €* z ID BON fin. &  zav. (možnost pridobitve -6.500 € Eko sklad*)

Vozila so del omejene ponudbe z opremo Pro Limited - akcija velja le do razprodaje pri Porsche Koper. ID.3 Pro Limited je lahko ob vseh ugodnostih vaš že za 27.490 €* (z VW ID BON za fin. in zav -1.000 €* in z vključeno subvencijo Eko sklad-a za električna vozila -6.500 €*). Omejena količina! Rok dobave je predvidoma 3-4 mesece.

ID.3 Pro Limited ima splošno dvoletno tovarniško garancijo ter 8-letno garancijo na baterijo (oziroma do prevoženih 160.000 km). Akcijska ponudba velja za omejeno količino vozil.

Novi ID.3 Pro Limited – nepremagljiva ponudba pri Porsche Koper!
Novi VW ID.3 Pro Limited VW ID.3 Pro Limited (59 kWh, doseg 428 km, WLTP)

⸋ 34.990 €: akcijska MPC cena

⸋ -1.000 €*: VW ID BON financiranje &zavarovanje

⸋ -6.500 €*: Eko sklad subvencija pod pogoji 107SUB-EVOB23

⸋ 27.490 €*: strošek kupca v primeru pridobitve nepovratne finančne spodbude s strani EKO SKLAD-a

- PREVERITE AKCIJSKO PONUDBO: Novi VW ID.3 2024 akcija

- PONUDBA VOZIL: VW ID.3

*Pogoj akcijskega financiranja oz. bona za financiranja v obliki znižanja maloprodajne cene je sklenjena pogodba o financiranju ter sklenjeno zavarovanje vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. Leasingojemalec je opravičen do bona za financiranje (VW ID BON za model VW ID.3 Pro Limited) v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti do višine bonusa z vključenim DDV v primeru sklenitve pogodbe o finančnem ali operativnem leasingu vozila z družbo Porsche Leasing SLO d.o.o in hkratno sklenitvijo VW zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. Več na www.porscheleasing.si. 

Novi VW ID.3 - evolucija električne mobilnosti

Z modelom VW ID.3 e-mobilnost pri Volkswagnu pridobiva dodaten zagon: od zunaj je ID.3 z jasno začrtanimi linijami videti bolj zrelo, v njegovi notranjosti pa prepričajo kakovostni materiali in številni serijski asistenčni sistemi. To je popolna električna mobilnost, ki gre v korak s časom. Novi ID.3  je z novo programsko opremo ID. Software dozorel v številnih pogledih. Navdušil vas bo s funkcijami za udobno polnjenje ter z različnimi praktičnimi aplikacijami. Markanten prepoznavni znak ID.3 so po novem vrhunski LED žarometi. Novi multimedijski sistem Ready2Discover z 12.9'' zaslon na dotik v ID.3 postavlja nova merila sodobnosti.

Možnost pridobitve nepovratne finančne spodbude

Po nakupu vozila iz omejene serije ID.3 Pro Limited boste lahko uveljavljali subvencijo pri Eko Skladu, ki trenutno znaša 6.500 evrov. Kupec vozila je upravičen do pridobitve nepovratne finančne spodbude za vozilo s strani EKO SKLAD-a, na podlagi in pod pogoji aktualnega javnega poziva 107SUB-EVOB23. Kupec je dolžan vlogo za pridobitev nepovratnih finančni sredstev vložiti samostojno. Vse informacije v oglasu vozil glede pridobitve subvencije so zgolj informativne narave in temeljijo na podatkih objavljenih na spletni strani EKO SKLAD-a. Prodajalec družba PORSCHE INTER AUTO d.o.o. ne prevzema odgovornosti za točnost, pravilnost in popolnost informacij objavljenih na spletnih straneh EKO SKLAD-a, kot tudi ne za morebitno neuspešno uveljavljanje pridobitve nepovratne finančne pomoči s strani kupca, in to iz kateregakoli razloga.

ID.3 Pro Limited - vključena bogata oprema

- vse iz paketa VW ID.3 Pro

- brezžični App-Connect

- Apple CarPlay, Android Auto

- baterija 59 kWh (doseg do 428 km WLTP)

- sistem Ready2Discover 12,9’’

- tempomat z avtomatskim ura. ACC

- brezplačne izbrane kovinske barve

- toplotna črpalka - izboljšan doseg

- moč polnjenja (DC) do 120 kW

- moč polnjenja (AC) do 11 kW

- LED žarometi

Sodoben koncept upravljanja – novi VW ID.3

Novi Volkswagen ID.3 je opremljen z najnovejšo generacijo programske opreme, ki izboljšuje zmogljivost sistema in omogoča brezžične posodobitve brez obiska servisa. Opremljen je z dvema zaslonoma - voznikov z diagonalo 13,4 cm (5,3 palca) za upravljanje prek večfunkcijskega volana. Na sredini armaturne plošče pa se nahaja glavni 30,5-centimetrski (12.9-palčni) zaslon na dotik, ki je namenjen navigaciji, telefoniranju, predvajanju medijev, upravljanju asistenčnih sistemov in nastavitvam vozila znamke Volkswagen. Dodatno je z novo generacijo bila prilagojena in optimizirana struktura menijev, ki je sedaj bolj pregledna in lažja za uporabo.

Novi električni VW ID.3 – najbolj sodobni asistenčni sistemi serijsko

IQ.DRIVE & tehnologija - pri Volkswagnu so vse inteligentne asistenčne sisteme združili pod imenom IQ.DRIVE. Novi VW ID.3 je serijsko opremljen z asistenco za zaviranje v sili Front Assist. Del serijske opreme je tudi sistem opozarjanja na lokalne nevarnosti Car2X. Opcijsko je ID.3 lahko opremljen še z drugimi asistenčnimi sistemi, kot je denimo Travel Assist.

VW ID.3 - možnost naknadne individualizacije

V modelu ID.3 je različne praktične funkcije mogoče aktivirati naknadno v sklopu ponudbe Upgrades. Glede na opremo vozila to med drugim velja za naslednje opcijske funkcije:

- Navigacija za radio Ready 2 Discover oz. Ready 2 Discover Max

- Ambientna osvetlitev (večbarvna)

- Klimatska naprava Air Care Climatronic

- Sistem za avtomatsko uravnavanje razdalje ACC

Dejansko razpoložljivo ponudbo si je mogoče ogledati v trgovini In-Car in v spletni trgovini We Connect.

Intervju z gospodom Kristjanom Fabčičem, prodajnim svetovalcem novih vozil Volkswagen pri Porsche Koper

1. Zakaj je ta ponudba za novi VW ID.3 Pro Limited tako odlična?

Vsekakor je električni Volkswagen ID.3 izjemno priljubljen model, saj ponuja veliko praktičnosti in najsodobnejšo opremo, sedaj pa je na voljo v posebni akcijski ponudbi z novim modelskim letom, ki ima večjo kapaciteto baterije 59 kWh, posodobljen elektromotor, večji osrednji zaslon multimedijskega zaslona (12,9''), osvetljen drsnik za upravljanje radia in klimatske naprave, vključena pa je tudi toplotna črpalka in izbrane kovinske barve so celo brezplačne.

2. Koliko dosega zagotavlja novi ID.3 s 59 kWh baterijo?

Novi VW ID.3 s sedaj izboljšano baterijo za letošnje modelsko leto zagotavlja doseg do 428 km (WLTP), kar je zagotovo dovolj za vse vsakodnevne opravke in tudi za družinske izlete.

3. Katero opremo bi izpostavili pri novem akcijskem paketu opreme VW ID.3 Pro Limited?

V paket Pro Limited je vključena zares vrhunska in bogata oprema. Vključeno je vse iz paketa VW ID.3 Pro, dodatno pa še brezžični App-Connect (Apple CarPlay, Android Auto), izjemen multimedijski sistem Ready2Discover 12,9’’, tempomat z avtomatskim ura. ACC, brezplačne izbrane kovinske barve, toplotna črpalka - izboljšan doseg, LED žarometi in LED zadnje luči, ter še veliko več.

Preverite ponudbo znamke Volkswagen

- VW akcija 2024 – preverite posebno priložnost

Vas zanimajo Volkswagen vozila? Z veseljem so vam na voljo.

  • Kontaktni center - 041 392 204

Volkswagen Porsche Koper

- Kristjan Fabčič, tel.: 05 61 16 566

- Suzana Likar, tel.: 05 61 16 534

- Faruk Lević, tel.: 05 61 16 531

Pogoji akcije VW ID.3

*Slike so simbolne, popusti se razlikujejo glede na model vozila, ponudba velja do razprodaje zalog.

**Kupec vozila je upravičen do pridobitve nepovratne finančne spodbude za vozilo, s strani EKO SKLAD-a, na podlagi in pod pogoji aktualnega javnega poziva107SUB-EVOB23. Kupec je dolžan vlogo za pridobitev nepovratnih finančni sredstev vložiti samostojno. Vse informacije v oglasu vozil glede pridobitve subvencije so zgolj informativne narave in temeljijo na podatkih objavljenih na spletni strani EKO SKLAD-a. Prodajalec družba PORSCHE INTER AUTO d.o.o., ne prevzema odgovornosti za točnost, pravilnost in popolnost informacij objavljenih na spletnih straneh EKO SKLAD-a, kot tudi ne za morebitno neuspešno uveljavljanje pridobitve nepovratne finančne pomoči s strani kupca in to iz kateregakoli razloga.« Eko sklad subvencija za električna vozila: Porsche Inter Auto ne odgovarja za navedene in predstavljene informacije v tem članku, navedeni podatki so zgolj informativni in okvirni. Vse natančne in podrobnejše informacije dobite na spletni strani Eko sklada. * "Kupec vozila je upravičen do pridobitve nepovratne finančne spodbude za vozilo, s strani EKO SKLAD-a, na podlagi in pod pogoji aktualnega javnega poziva. Kupec je dolžan vlogo za pridobitev nepovratnih finančni sredstev vložiti samostojno. Vse informacije v članku in oglasu vozil glede pridobitve subvencije so zgolj informativne narave in temeljijo na podatkih objavljenih na spletni strani EKO SKLAD-a. Prodajalec družba PORSCHE INTER AUTO d.o.o., ne prevzema odgovornosti za točnost, pravilnost in popolnost informacij objavljenih na spletnih straneh EKO SKLAD-a, kot tudi ne za morebitno neuspešno uveljavljanje pridobitve nepovratne finančne pomoči s strani kupca in to iz kateregakoli razloga." Poraba električne energije po kriterijih NEVC v kWh/100 km, komb.: 14,5. Emisije CO₂: 0 g/km. Emisije CO₂ med vožnjo, skupne emisije CO₂ so odvisne od vira električne energije. Volkswagen zato priporoča uporabo ekološko pridobljene elektrike. Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM₁₀ in PM₂,₅ ter dušikovih oksidov. *Vsi podatki in informacije, omenjeni v tem dokumentu, so začasni in se lahko spremenijo. Vsi tehnični podatki, kot so denimo doseg in poraba, temeljijo na oceni v skladu s ciklom WLTP, in ne na uradni homologaciji; Volkswagen si pridržuje pravico, da spremeni cene, datume, barve in tehnične podatke, omenjene v tem dokumentu. Vpliv izbrane dodatne opreme na doseg in porabo v konfiguraciji ni podan. Priložene slike so le simbolične in zgolj informativne narave. Vse cene so informativne in preverite, ali vsebujejo morebitne popuste in ugodnosti.

ID.3 Pro: poraba električne energije v kWh/100 km: kombinirana 16,0–15,3; emisija CO2 v g/km: kombinirana 0. ID.3 Pro S: poraba električne energije v kWh/100 km: kombinirana 15,7; emisija CO2 v g/km: kombinirana 0. Za vozila so na voljo samo še vrednosti porabe in emisij v skladu s postopkom WLTP in ne v skladu z NEVC. Poraba in emisije CO2 so navedene v razponu, ker so odvisne od izbrane opreme vozila. 2Asistenčna funkcija deluje samo v okviru sistemskih omejitev. Voznik mora biti vedno pripravljen, da s prevzemom upravljanja vozila prekine delovanje asistenčnega sistema. Uporaba asistenčnega sistema voznika ne odvezuje odgovornosti za preudarno upravljanje vozila. Postopek lahko kadarkoli deaktivirate. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.