OKUSNE ZVEZDE IZ ISTRE SO NAJBOLJŠE NOVOLETNO DARILO: Izberite enega izmed paketov ali pa si ga sestavite sami

Koper

Ob koncu leta si tradicionalno predajamo lepa sporočila, ki se kažejo tudi v izboru darila, ki ga podarjamo. Naša iskrena želja ob tem je, da prejemniku izpolnimo željo in na ustih izrišemo nasmeh. To vam bo nedvomno uspelo, če boste izbrali eno od čudovitih daril Zvezde iz Istre by Vinakoper. Še posebej, če boste izbrali kak spoj izbranih vin in obogatene ponudbe programa Gourmet.

Izbrani okusi Istre so že nekaj časa na policah Vinskega butika Hiše refoška. V prednovoletnem obdobju pa se je dosedanjim izdelkom pridružil lep nabor novih: zares taprava istrska šalša, krema s tartufi, oljčno olje, tartufata, sir v oljčnem olju, sol z različnimi okusi, praline, obliti lešniki, oreščki in še mnogo več! Nabor je res velik, predvsem pa umeščen v odlične kombinacije z izbranimi vini različnih linij Vinakoper.

Kako torej rešiti dilemo izbora letošnjega novoletnega darila? V Vinakoper predlagajo dvojčka, trojčka ali kar gajbico dobrot by Vinakoper. Pripravili so lep nabor paketov, že narejenih kombinacij spajanja vin in hrane, lahko pa svoj paket sestavite tudi sami. Pri tem vam je na voljo kar nekaj različnih embalaž, če boste naročali večje število izdelkov, pa vam v Vinakoper ponujajo tudi celotno storitev priprave in distribucije daril.

Še več daril v darilnem katalogu Zvezde iz Istre by Vinakoper

Poleg programa Gourmet by Vinakoper boste v novem darilnem katalogu Vinakoper našli vrsto že pripravljenih paketov izdelkov, čudovitih kombinacij izbranih vin, istrskih dobrot mamljivih arom in okusov ter seveda najbolj sijočo zvezdo leta: praznični paneton Esenca Istre, ki ga je zasnoval kuharski chef Tomaž Kavčič.

Pobrskajte po katalogu in izberite svoje zvezde iz Istre: http://www.vinakoper.si/si/katalog-poslovnih-daril.

Vse izdelke lahko pobliže spoznate v prodajalnah Vinakoper: Vinski butik Hiše refoška v Kopru, Hiša refoška BTC v Ljubljani in Prodajalna vin Ljubljana ter Prodajalna vin Ilirska Bistrica.