OGNJEMET TAKO VZNEMIRIL PSA, DA JE OD STRAHU POGINIL: Usoden napad panike (FOTO, ANKETA)

Svet

Pretresljiva vest prihaja iz Argentine, kjer je zaradi vrste napadov panike poginil družinski pes. Zelo se je namreč bal ognjemetov. Ko se je v bližini spet pričelo pokanje in so se slišali streli, je pes doživel več zaporednih napadov panike in na koncu poginil v naročju svojega lastnika.

Lastnica sicer starejšega psa z imenom Magui, Antonella Modasjazh, je pretresljivo družinsko zgodbo o izgubi psa delila na svojem Facebook profilu. Kot je med drugim zapisala, pes ni prenesel pokov ognjemeta.

Zelo se je prestrašil, zgrabila ga je panika. Usodnega večera naj bi poklicala več veterinarjev, a se na klic ni odzval niti eden. Družina ni vedela, kam bi psičko skrila na varno. Pes je umrl v naročju sina, ki je prosil mater, naj pokliče kogarkoli na pomoč. "Ubila jo je vaša zabava," je še zapisala. Objava je bila na Facebook deljena več kot 12.000-krat. Pod njo so zapisali na tisoče komentarjev.

Ali podpirate popolno prepoved uporabe pirotehnike? Delite svoje mnenje prek spodnje ankete (če je potrebno, zaprite oglas).

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija