OGLAŠEVANJE V KOPRU: Elektronski zasloni in plakatna mesta za večjo prepoznavnost po celotnem mestu

Koper

Marjetica Koper aktivno trži elektronske reklamne zaslone in plakatna mesta v Mestni občini Koper. Osem zaslonov in več kot 130 različnih plakatov vam omogoča, da povečate svojo prepoznavnost in mimoidočim predstavite svojo dejavnost ali produkte. Atraktivne lokacije na vhodih v mestno jedro ali ob regionalnih cestah omogočajo, da v kratkem času dosežete široko ciljno skupino. Elektronski zasloni pritegnejo pozornost mimoidočih v vseh delih dneva, so stroškovno učinkoviti, omogočajo hitro objavo in spreminjanje vsebin in so nenazadnje tudi okolju zelo prijazni.

V Kopru je na voljo osem elektronskih zaslonov – štiri velikani, dva "citylighta" in dve info tabli. Lokacije večjih zaslonov so na krožišču pri mestni tržnici, ob koncu koprske obvoznice (tik pred vhodom v Luko Koper) in ob nogometnem stadionu Bonifika. Manjši pa stojijo ob Areni Bonifika, na parkirišču ob mestni plaži in na potniškem terminalu. Za več informacij lahko pokličete na 051 397 567 ali pišete na oglasevanje@marjeticakoper.si.

Na Marjetici Koper tudi sporočajo, da še naprej traja njihova akcija brezplačnega prevzema in odvoza zelenega reza. V prihodnjem tednu bodo na vrsti Krajevne skupnosti Koper-center, Olmo-Prisoje in Žusterna. Točne lokacije zabojnikov lahko preverite na letaku, ste ga prejeli ob februarski položnici ali pa njihovi spletni strani. Vsem krajanom se že vnaprej zahvaljujejo za aktiven doprinos pri ohranjanju čistega okolja.