ODVISNOST OD DROG, ZAPOR IN SEDAJ NOSEČNOST: Pri 36-ih bo prvič mama (FOTO)

Svet

Pričakovanje prvega otroka je zagotovo velik mejnik v vsakem življenju, tudi v življenju slavne igralke Lindsay Lohan. Novico o nosečnosti je objavila na Instagramu v začetku marca 2023, kjer je ob fotografiji otroškega bodija z napisom "Prihaja kmalu" zapisala, da se počuti blagoslovljeno in navdušeno nad prihajajočo vlogo mame.

Lindsay se je leta 2019 preselila v Dubaj, kjer je začela novo življenje in nadaljevala svojo kariero. Odtlej se je posvetila različnim projektom, kot so snemanje videoposnetkov, delo na novih filmih in nastopi v oddajah. Poleg tega se je udeležila tudi nekaterih humanitarnih projektov, vključno z organizacijo pomoči žrtvam cunamija na Japonskem leta 2011.

Lohanova je svojo kariero začela že kot otrok, ko se je pojavila v številnih oglasih in televizijskih oddajah. Njena prva večja vloga je bila v filmu The Parent Trap (Past za starše) leta 1998, kjer je igrala dvojčici, ki ju ločijo starši. Ta film ji je prinesel veliko priznanje in jo postavil na pot do uspeha. Kasneje je igrala v številnih drugih filmih, kot so Freaky Friday, Mean Girls in Just My Luck, ki so postali uspešnice v Hollywoodu.

Kljub njenemu uspehu pa je Lindsay imela tudi težave z zlorabo alkohola in drog, kar je negativno vplivalo na njeno kariero. Bila je tudi zaprta v zaporu in v rehabilitacijskih centrih. Kljub omenjenim težavam se je uspela izviti iz te krize in si ponovno pridobiti mesto v Hollywoodu.

Julija 2022 se je poročila s svojim partnerjem Baderjem Shammasom v zasebni slovesnosti, ki je potekala na plaži na Baliju. Par se je spoznal leta 2021. Prej je bila v razmerju s številnimi drugimi zvezdniki, kot so Wilmer Valderrama, Aaron Carter in Sam Ronson.

Poleg napovedi nosečnosti se je Lohanova letos vrnila tudi na velika platna s filmom Cursed: The Bell Witch, ki je izšel v začetku marca.

Med drugim se je odločila, da bo svojo izkušnjo z bojem proti zlorabi drog in alkohola uporabila za pomoč drugim. Leta 2019 je ustanovila svojo lastno humanitarno organizacijo, imenovano Lindsay Lohan Foundation, ki se osredotoča na pomoč otrokom in mladostnikom, ki se spopadajo z zlorabo drog in alkohola.

Lohanova je svojo nosečnost javno objavila na Instagramu, kar ni presenečenje, saj je zelo aktivna na družbenih omrežjih. Njen Instagram profil ima več kot 10 milijonov sledilcev, kjer objavlja fotografije svojega vsakdanjega življenja, dela in potovanj. Poleg tega se je v zadnjem času pojavila tudi na TikToku, kjer svoje sledilce zabava s smešnimi videi.

Glede na to, da je novica o nosečnosti še sveža, datum rojstva in spol otročička še nista znana. Vsekakor pa je ta novica za Lindsay in njenega partnerja Baderja velik mejnik in nov izziv v njunem življenju. Ostaja nam le, da jima zaželimo veliko sreče pri prihajajoči vlogi staršev.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija