ODSTRANJEVANJE MADEŽEV S STEN: En, dva, tri, otroške "umetnosti" več ni! (VIDEO)

Trendi

Življenje z otroki je polno presenečenj, večinoma dobrih, a tudi takšnih, zaradi katerih bi najraje zajokali. Eno od slednjih presenečenj je tudi "umetniško delo" na steni. Vendar obstaja rešitev! Da bi se izognili drgnjenju ali celo prebarvanju sten, potem ko so jih vaši otroci uporabili kot platno za slikanje, je ena mama predlagala uporabo zobne paste. Če želite s sten odstraniti "umetnine" svojih otrok, je zobna pasta prava rešitev. V videu, ki ga je objavila na TikToku, je demonstrirala inovativno čiščenje stene.

Video prikazuje, kako iztisne nekaj zobne paste. Po nekaj minutah začne brisati steno, ki jo je njen otrok porisal. Na koncu videa je vidna popolnoma čista stena.

Ženska, ki objavlja pod vzdevkom @leighsphotogrpahy09, je video posnetek imenovala "Zobna pasta odstrani flomastre s stvari – namig za mame z majhnimi otroki". Na TikToku ima napisano, da je "mama male princese". Sledi ji več kot 16.000 ljudi.

@leighsphotogrpahy09

Toothpaste takes sharpe off things tip for mums with monkey toddlers! #fyp#tip#mums#toddlers#virla

♬ love nwantiti (feat. ElGrande Toto) [North African Remix] - CKay

"Nisem si predstavljal, da bi lahko bilo tako enostavno," je zapisal eden od sledilcev. Drugi je dodal: "Takoj zdaj bom poskusil."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija