ODŠTEVAMO ZADNJE URE DO SUPER UGODNOSTI: V Planetu Koper poiščite nagradni boben in se potegujte za super nagrade (VIDEO)

Koper

V Planetu Koper so ta konec tedna za svoje obiskovalce pripravili dodatna presenečenja. Poleg ekskluzivnih popustov v vseh njihovih poslovalnicah, so pripravili tudi nagradno žrebanje s super nagradami. Morda boste prav vi srečnež, ki se bo po vodilnem primorskem nakupovalnem centru popeljal z novim električnim skirojem ali pa z veseljem pogledal na novo pametno uro.

Vodilni primorski nakupovalni center Planet Koper znova razveseljuje svoje obiskovalce, ki bodo posebnih ugodnosti deležni kar dva dni, in sicer v petek in soboto, 19. oz. 20. junija. V času Planet popustov bo v vseh njihovih poslovalnicah možno izkoristiti ekskluzivne popuste do 30 odstotkov. Da pa bo nakupovalno doživetje še bolj privlačno, bodo obiskovalci lahko sodelovali tudi v nagradnem žrebanju.

Poleg nižjih cen v poslovalnicah nakupovalnega centra Planet popustov tako prinaša še dodatna darila - super nagrade! Z nekaj sreče se boste lahko kmalu zapeljali z novim električnim skirojem Esa 1900, poleg tega pa bo poskrbljeno tudi za varnost, saj bo to naloga čelade K2, ki ju v kompletu podarja trgovina Hervis. Ali pa boste ponosni lastnik nove pametne ure Samsung Galaxy Watch Active2, ki jo podarja Sgermobil, pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije.

Nagradna igra

Pridi 19. ali 20. 6. v Planet Koper, izpolni letak in morda prav ti odpelješ novi Skiro Esa 1900, ki ga podarja Hervis Sports Slovenija! ????

Posted by Planet Koper on Thursday, June 18, 2020

Kako do super nagrad?

V nakupovalnem centru Planet Koper poiščite letak ali pa si ga natisnite sami. Izpolnite kupon in v času Planet popustov v nakupovalnem centru Planet Koper poiščite nagradni boben, kamor kupon tudi oddate. Sodelovanje v nagradnem žrebanju ni pogojeno z nakupom. Iz nagradnega bobna bodo nato v ponedeljek, 22. junija, izžrebali srečneža in ju razveselili s super nagradami.

Izkoristite kupončke

Za dodatne ugodnosti so poskrbeli tudi ponudniki kulinarike v Planetu Koper. Na nagradnem letaku ne spreglejte kupončkov in izkoristite možnosti brezplačne hrane ali pijače. Ugodnosti in dodatne popuste vam ponujajo Niammi, Subway, Slastno pečeno in Osare Caffe.

Vabljeni na Planet popustov ta konec tedna, 19. in 20. junija, med 9. in 21. uro v nakupovalni center Planet Koper!

Že ves kje bos nakupoval/-a ta petek in soboto na Planetu popustov? ????️ Preveri seznam popustov: https://bit.ly/30V0ZJ4

Posted by Planet Koper on Thursday, June 18, 2020