ODLIČEN TRIK, KAKO V SAMO NEKAJ MINUTAH OHLADITI STEKLENICO VINA: "To spremeni življenje" (VIDEO)

Trendi

Ženska iz mesta Brisbane v Avstraliji je pred kratkim odkrila trik za hlajenje vina, ki je lahko idealen za vroče poletne dni. V videu Leanne v skledo z vodo doda led in dve žlici soli, nato pa v to raztopino postavi steklenico vina, da stoji 15 minut. Sol znižuje ledišče vode, zato se bo led stopil pri nižji temperaturi kot običajno, zaradi česar bo voda hladnejša. Video posnetek traja manj kot pol minute, ljudje v komentarjih pod posnetkom pa hvalijo Leanne za njeno genialno idejo.

Ena oseba je pod komentarji napisala, da ta trik "spremeni življenje", druga pa, da "vsi to potrebujemo". Tretja oseba je dodala: "Potrebovala sem ta trik! Hvala, ker ste delili."

V interakciji s svojimi privrženci v komentarjih je Leanne zapisala, da je ta trik vsekakor uporaben, saj vas lahko reši pred pitjem mlačnega vina, dajanjem kock ledu v kozarec ali enournim čakanjem, da bo vino pripravljeno za uživanje.

Obstaja veliko drugih načinov za hlajenje vina, na primer v kozarec lahko dodate zamrznjeno grozdje, kar ne bo razredčilo pijače kot led.

Drug način je, da steklenico zavijete v vlažno brisačo in jo za kratek čas postavite v zamrzovalnik. Brisača okoli steklenice bo hitro zamrznila, steklenico pa bo manj verjetno razneslo v zamrzovalniku.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija