OD PETK DO DELOVNIH ŠKORNJEV: Po 30 letih pustila službo in postala nadzornica gradbišča (FOTO)

Svet

54-letna Lynn Johnson je nedavno zapustila svojo službo svetovalke pri prodaji stanovanj, kjer je delala več kot 30 let, in se odločila, da bo sledila svojim sanjam v gradbeništvu. Ta korak ni bil enostaven, saj je bila Lynn ena od dveh žensk v programu pripravništva z več kot 340 moškimi pripravniki.

Kljub temu pa Lynn ni pustila, da bi jo ta statistika ovirala, saj je bila gradbena industrija nekaj, kar jo je vedno zanimalo. Lynn se je odločila za pripravništvo za nadzornico gradbišča 4. stopnje in trenutno dela na gradbišču v Prestonu v Lancashiru. Čeprav je njen prihodek zdaj manjši kot prej, upa, da bo, ko bo postala usposobljena, zaslužila približno 20.000 funtov na leto več kot v prodaji.

Lynn je zdaj preoblikovala svoj slog oblačenja in namesto svojih elegantnih oblačil in čevljev z visoko peto, nosi čelado, škornje in delavno obleko. Kljub temu pa je dejala, da se ji delo splača, saj uresničuje svoje želje in se počuti bolj "živo". Lynn se dobro razume s svojimi sodelavci, ki so zelo spoštljivi in ji radi pomagajo. Čeprav je delo na gradbišču fizično zahtevno, je povedala, da uživa v težkem delovnem dnevu in je bolj produktivna kot prej.

Organizacijske in vodstvene sposobnosti, ki jih je Lynn pridobila v prodajni industriji, so prav tako pomembne v gradbeni industriji, zlasti pri vodenju gradbišča. Lynn upa, da bo nekoč s svojim sinom ustanovila lastno gradbeno podjetje.

Lynnina zgodba je postala vir navdiha in motivacije za mnoge ženske po vsem svetu, ki želijo slediti svojim sanjam. Njena zgodba je bila poročana v številnih svetovnih medijih, med drugim v BBC News, The Independent, Daily Mail in Daily Mirror.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija