OBRILA SI JE GLAVO, DA BI IMELA VEČ PROSTORA ZA TETOVAŽE: "Kmalu bo popolnoma prekrita tudi moja zadnjica" (FOTO)

Trendi

30-letna Milana Pulliainen s Finske si je svojo prvo tetovažo dala narediti pri 17 letih. Nato je s tetoviranjem nadaljevala in sčasoma je na njem telesu začelo primanjkovati prostora za nove poslikave. Iz tega razloga si je obrila glavo. Ljubiteljica tetovaž je za Daily Star povedala, od kod izvira njena ljubezen do poslikave telesa.

Sprva jo je skrbelo, da bi veliko število tetovaž lahko vplivalo na njeno kariero, torej da je nihče ne bi hotel zaposliti. K sreči njen videz ni bil ovira pri iskanju dela. "Mislila sem, da me nihče ne bo jemal resno in da ne bom mogla najti službe. Želela sem, da je moje celotno telo prekrito s pisanimi tetovažami, ker odražajo mojo pozitivnost," je povedala Milana.

Ljubiteljica tetoviranja je tako predana svoji strasti, da si je obrila glavo in na ta način pridobila dodaten prostor za poslikave. Njeno telo in glavo med drugim krasijo bleščeči metulji, vrtnice ter druge vrste rož.

Medicinska sestra na družbenem omrežju Instagram redno objavlja fotografije svojih tetovaž, kot pravi, pa je njena najljubša poslikava tista na glavi. "Moja najljubša tetovaža je tista na glavi, ki nakazuje, da moramo vedno verjeti v dobro in sijati kot sonce, ne glede na vse," je pojasnila Milana.

"Tetovaže v moje življenje prinašajo barve, še posebej tiste na glavi me razveseljujejo," je rekla Milana in dodala, da je jo je za ta korak navdihnila tudi umetnica, ki jo je tetovirala. "Kmalu bo končana glavna tetovaža in moja zadnjica bo popolnoma prekrita s slikami. Na glavi imam še prostor, ki bo prav tako zapolnjen," je povedala Milana in dodala, da njen videz navdihuje druge, da si upajo in se tetovirajo.

Negativni komentarji se je ne dotaknejo in poudarja, da lahko vsak komentira, kar hoče. "Vsak je lep na svoj način in ljudje bi se morali naučiti zadržati grde komentarje zase. Upam, da bom postala zgled drugim, da lahko izgledajo tako, kot jim najbolj ustreza," je zaključila Milana.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
bubobubo |  24 .04. 2022 ob  17: 10
tako pretirano, da je že ogabno