OBRAČUN PRED LOKALOM: Eno osebo odpeljali v izolsko bolnišnico

Kronika

Včeraj ob 21.23 so policisti dobili prijavo oškodovanca, da ga je nekdo pred sežanskim lokalom pretepel. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je zaenkrat še neznan moški pretepel 47-letnika, zatem pa kraj zapustil. Poškodovani je bil odpeljan v izolsko bolnišnico. Nadaljuje se z zbiranjem obvestil v zvezi s preiskavo suma storitve kaznivega dejanja nasilništva.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 39 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 112 klicev. Obravnavali so sedem prometnih nesreč z materialno škodo in tri z lažjimi poškodbami, s področja kriminalitete so obravnavali dva vloma in tri tatvine, zaradi kršitev javnega reda so intervenirali v petih primerih. Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 21 nezakonitih prehodov državne meje.  

Ob 22.47 so dobili prijavo, da je voznica osebnega avtomobila na parkirišču v Kopru poškodovala drugo parkirano vozilo in hotela odpeljati s kraja. 20-letnici je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki ga je odklonila, prav tako je odklonila tudi strokovni pregled. Odredili so ji pridržanje, sledi obdolžilni predlog in plačilni nalog.

Kraje in vlomi

Včeraj pri Pivki je nekdo z delovišča ukradel 1500 metrov bakrenega kabla z daljnovoda. Škode je za več kot 20.000 evrov.

V vasi Povir je nekdo vlomil v hišo. Ukradel je sef z gotovino in drugimi predmeti.

Nekdo je vlomil v eno od koprskih gostiln. Ukradel je več alkoholnih pijač in pobegnil. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija