Obnorite ga s fantastičnim "oralcem"!

Erotika

Vsaka ženska, ki želi zadovoljiti svojega parterja, to lahko doseže z le nekaj triki. Gre za osnovna pravila oralnega seksa, ki bi jih morala poznati vsaka dama. Moški se enostavno ne morejo upreti ženski, ki jih zna popeljati do občutka blaženosti. Če si prizadevate, da svojega partnerja zadovoljite in se trudite, da se v svojih seksualnih veščinah izpopolnjujete, sledite spodnjim nasvetom.  

Zobe stran od penisa

Zobje v bližini penisa v nobenem primeru niso dovoljeni. Lahko ga ližete, sesate, poljubljate, vendar ugrizov vanj nikakor ne priporočamo. To je preveč občutljiva cona, da bi prenesla vaše seksi ugrize.

Uporabljajte jezik

Jezik je vaše najmočnejše orožje. Res, da so ustnice in roke pomembne, vendar ima jezik daleč najpomembnejšo vlogo, zato pri uporabi le-tega ne bodite plašne. Prav jezik je tisto orodje, ki bo vašemu partnerju prinesel največ zadovoljstva.

Pripeljite ga do vrhunca

Zadovoljiti moškega ni niti malo enostavna naloga. Mnoge ženske se utrudijo in ustavijo na pol poti. Nič ni narobe, če se ustavite in naredite odmor, ko ga potrebujete, vendar to ne pomeni, da lahko premore prepogosto ponavljajte. Pripeljite ga do vrhunca in ne ustavljajte se, kadar je ključnega pomena, da pospešite.

Posvetite se testisom

Ne pozabite na njegove testise. Ko partnerja oralno zadovoljujete je pomembno, da tudi testisom posvetite svojo polno pozornost. Uporabite roke, usta, jezik in naj bo vsaka vaša kretnja počasna ter nežna.

 

Pomemben je ritem

Vsekakor je zelo pomemben tudi tempo, zato kombinirajte hitrosti. Z različnimi ritmi povečujte pričakovanje, to pa je eno glavnih sestavin oralnega seksa.

Igra toplo-hladno

Pred oralni seksom v usta postavite kocke ledu ali sladoled. Toplota ustnic v kombinaciji z občasnimi mrzlimi valovi ledu ga bodo odpeljali v povsem drugo dimenzijo.

Prepustite se

Oralni seks je dober le, če obe strani uživata. Ko se naslednjič usmerite k partnerjevemu mednožju, se spomnite, da boste popoln užitek dosegle le, če boste v prvi vrsti sproščene.

baroso |  01 .10. 2013 ob  04: 21
kaj a to so neke skrite želje urednika?