OBILNA MAMA DOSEGLA IZJEMNO PREOBRAZBO! Grozila ji je huda bolezen, danes pa iz nje kar kipi športen duh (FOTO, VIDEO)

Trendi

Težko je verjeti, da je bila ta 46-letna avstralska mama po imenu Jodie Marquardt, nekoč (pre)debela. Ko stopi na oder v bikiniju, ki poudari njeno čvrsto športno postavo, dokaže, da z veliko konstruktivno usmerjenega truda tudi nemogoče lahko postane mogoče. Jodie je bila izpostavljena resnemu tveganju za sladkorno bolezen tipa 2. Takrat je tehtala več kot 105 kilogramov. Prekomerna telesna teža jo je spodbudila, da je začela ustrezno telovaditi in jesti. Zdaj je videti veliko mlajša in tehta nekaj manj kot 55 kilogramov, poroča portal The Sun.

Finančna svetovalka je septembra 2021 celo stopila na oder in se pomerila v bodybuilderskem tekmovanju.

"Nikoli v življenju si nisem mislila, da se bom udeležila tekmovanja v bodybuildingu. Toda potem, ko sem v devetih mesecih dosegla svojo ciljno težo, ki je bila slabih 70 kilogramov, sem se odločila narediti korak naprej," je rekla Jodie.

View this post on Instagram

A post shared by JodieM (@jodiemarq)

"Ljudje pravijo, da me je preobrazba pomladila za deset let, še pomembneje pa je, da se počutim tudi deset let mlajšo," je povedala Jodie.

"Ni nemogoče, potrebna je le doslednost," še poudarja. 

View this post on Instagram

A post shared by JodieM (@jodiemarq)

V štirih letih je povsem spremenila življenjski stil. Postala je bolj zdrava, energična in zadovoljna. Jodie je lahko navdih vsem, ki zbirajo pogum, da stopijo iz cone udobja in začnejo stopati po poti lepšega in bolj kakovostnega življenja.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija