OBDARJENA UKRAJINKA RAZKRILA SVOJE TEŽAVE: "Zaradi velikih prsi me marsikdo sovraži" (FOTO, VIDEO)

Trendi

28-letna Ukrajinka Louisa Khovansk je razkrila, da je že pri devetih letih začela trpeti zaradi velikih prsi. Sovrstniki so jo namreč pogosto nadlegovali zaradi njenega videza. Danes pravi, da jo ves čas vse boli in da se v vsem, kar obleče, počuti neprijetno, pa tudi osnovnih kardio vaj ne zmore izvesti.

Louisa, ki ima 2,5 milijona sledilcev na Instagramu, namerava zmanjšati svoje prsi. "Zaradi velikih prsi me marsikdo sovraži. Ko bom starejša, bom razmislila o operaciji zmanjšanja prsi, da bi si olajšala življenje," je rekla Louisa.

Čeprav glede svojega telesa ne dobiva veliko negativnih komentarjev, so jo v preteklosti označevali za neumno. Pravi, da so ljudje, ki dajejo takšne komentarje, "troli brez obraza", piše The Sun.

Louisa verjame, da čeprav morda nikoli ne bo postala učiteljica, kar si je želela, so ji številni drugi talenti pomagali pri tem, da je finančno neodvisna in stabilna.

"Ne delam selfijev, ampak ustvarjam umetnost zapeljevanja. Urnik si določam sama, delam od koder koli in lahko potujem, kadar hočem. Tako da mislim, da nisem zapravila nobene poslovne priložnosti," je povedala Louisa.

Pravi, da je zaradi preteklega ustrahovanja v šoli še vedno travmatizirana. Zdaj skuša biti ponosna na svoje telo in nikomur ne dovoli, da bi kritiziral njeno osebnost. Meni, da je skromna in zelo prizemljena oseba.

"Najpomembneje je, da imam neverjetno občinstvo, sestavljeno iz ljudi, ki mi dajejo veliko podporo, česar sem zelo vesela," je zaključila Louisa.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  21 .05. 2022 ob  23: 34
Ruski vojaki so najzvestejže občinstvo!