OBALNI TAKSIST Z NESLAVNIM REKORDOM V ALKOHOLU: Po trčenju pobegnil, ujeli so ga v Izoli

Kronika

Včeraj ob 12.25 so koprski policisti prejeli klic zaskrbljenega občana, ki je povedal, da se očitno pijani taksist pelje v smeri proti Kopru. Le nekaj minut zatem je poklical voznik, ki je povedal, da je vanj trčil taksi in s kraja odpeljal. A se tem divje vožnje še ni bilo konec.

Voznik taksija je nato porušil nekaj stožcev, ki označujejo zaprt vozni pas pred predorom Markovec. Nato pa so ga v Izoli izsledili policisti. Izkazalo se je, da gre za 49-letnika, ki mu je alkotest pokazal 1,15 mg/l alkohola. Čaka ga obdolžilni predlog pri sodniku za prekrške.

Včeraj popoldne so policisti v Prestranku ustavili 63-letnega voznika avtomobila, ki mu je alkotest pokazal 0,96 mg/l alkohola. Ob 22.30 so na Kozini ustavili 33-letnega voznik avtomobila, pri katerem so opravili hitri test, ki je bil pozitiven na kokain. V Dutovljah pa so odredili alkotest 55-letnemu traktoristu, ki je le malo zaostajal za prej omenjenim taksistom. Rezultat je bil 1,14 mg/l alkohola.

BONUS VIDEO: Kako razširjena je zasvojenost z drogami med mladimi?

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
nylarazgotra |  12 .05. 2022 ob  19: 15
Samo pijani? Dvomim. Zna biti še kaj drugega zraven. Pogosto smo obcani priče cudnih voznikov taxijev in tudi se opravičeno šušlja po Kopru da so pri nekaterih prisotne tudi droge. Potrebno bo sortirati ljudi pri zaposlitvah. Stranke želijo varnost in zaupanje.