OBALNA KRONIKA ZADNJIH 24 UR: Policisti intervenirali v 38 primerih in na številko 113 prejeli 136 klicev

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 38 primerih in na številko 113 prejeli 136 klicev. Obravnavali so šest prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda in zasegli dve vozili. S področja kriminalitete so obravnavali dve tatvini in še dvakrat posredovali zaradi kršitve javnega reda in miru.

Policisti so v Divači ustavili 32-letnega voznika, ki mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti. Ta je pokazal 0,62 mg/l alkohola. Vozniku so odvzeli vozniško dovoljenje, zanj pa sledi obdolžilni predlog. Ker na predhodne znake policistov vozila ni ustavil, so mu izdali še plačilni nalog.

Vlomi in kraje

V Izoli je nekdo iz odklenjenega kombija ukradel denarnico s 1.300 evri gotovine.

Prav tako v Izoli je bilo vlomljeno v kletne prostore in iz kleti ukradeno kolo znamke Cube Reaction pro black. Lastnik ima za 1.100 evrov škode.

Zasegi vozil

Policisti so v Kopru 22-letniku zasegli moped, za katerega je bilo ugotovljeno, da presega dovoljeno konstrukcijsko hitrost. V Ankaranu pa so zasegli osebni avtomobil 45-letniku, doma iz okolice Kopra, ker ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Zoper oba voznika bo napisan obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali tri državljane Kosova, ki so nedovoljeno prestopili državno mejo. Po končanem postopku bodo vrnjeni hrvaškim varnostnim organom.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija