OBALA V ZNAMENJU VELIKONOČNEGA ROKOMETNEGA TURNIRJA: Ne samo na parketu, mladi rokometaši se bodo preizkusili tudi na karaokah (FOTO)

Koper

S prvimi tekmami v Areni Bonifika in v Modri dvorani v Hrpeljah se je sinoči začel osmi velikonočni rokometni turnir. Danes dopoldan so mladi rokometaši stopili na parket na vseh devetih prizoriščih, poleg omenjenih, še v Kraški v Izoli, v dvorani Burja na Škofijah, telovadnicama Osnovne šole Koper in Srednje tehniške šole. Najmlajši pa so igrali mini rokomet na Markovcu v telovadnici OŠ Antona Ukmarja.

"Na turnirju nastopa 94 ekip iz šestih držav, Hrvaške, Avstrije, Slovaške, Francije, Italije, Madžarske in Slovenije. Preko 1.500 udeležencev bo k velikonočnemu turističnemu izkupičku prispevalo tudi preko 3.000 nočitev," so sporočili iz organizacijskega odbora Koper Cup.

V sklopu velikonočnega rokometnega turnirja pripravljajo tudi disco zabavo, ki bo danes zvečer potekala v koprski Taverni, na njej pa bodo mladi športniki pokazali kaj znajo z mikrofonom v rokah na karaokah in plesišču.

Objavil/a Koper Handball Cup dne Sobota, 30. marec 2024

V nedeljo popoldan bodo na urniku zaključni boji za končne razvrstitve, turnir pa se bo zaključil po 20. uri s slovesno podelitvijo medalj in pokalov najboljšim.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija