OBALA IMA TALENT: Združili ljubezen do plesa in uspeli

Koper

V priljubljeni oddaji "Slovenija ima talent" sta Ajda in Valentina iz koprskega plesno-cirkuškega društva 'Cirkus star' pokazali izjemne sposobnosti s točko na visečem obroču ter s svojimi elegantimi gibi, gibčnostjo in usklajenostjo za nastop prejeli "zlati gumb".


Koprsko društvo 'Cirkus star', ki ga vodi Larisa Levac, je edinstvena skupnost vztrajnih deklet, ki se učijo cirkuških veščin, druži pa jih poleg ljubezni do plesa in glasbe tudi izjemna eleganca, moč in vztrajnost. Dekleta so po štirih letih truda prišla do točke, da njihovo znanje in sposobnosti presegajo zmožnosti prostora, kjer poteka vadba, saj za nadaljnji razvoj potrebujejo višino.

Utrnila se jim je zamisel, da bo morda z razpoznavnostjo lažje uslišan njihov klic na pomoč. Tako je prišla, kot pravijo, misija "Slovenija ima talent". Ajda in Valentina sta dobrih deveh mesecev vztrajno trenirali.  "Ure in ure usmerjenosti, discipline, vztrajnosti in navsezadnje velike ljubezni, saj da to zmoreš, moraš to delati z vsem svojim srcem!" so opisali v društvu.

Njuna vztrajnost in trud sta bila poplačana z "zlatim gumbom", dekleti sta se uvrstili v polfinale. Zdaj dekleta iz 'Cirkus star' upajo, da se bodo odprla tudi nova vrata do primernega prostora za vadbo in do novih rekvizitov. Kot so še zapisali, "draga Primorska, stisnimo pesti za naši punci in podprimo njun trud za njihove skupne želje!" 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Silvana63 |  03 .10. 2023 ob  12: 27
14
BRAVE PUPE!!!!!