OB KONCU POLETJA POSEBNA PONUDBA CASINÒJA PORTOROŽ: Ob nakupu igralnega lističa prejmete še večerjo!

Piran

Poletje se počasi bliža h koncu, a v Grand Casinòju Portorož se zabava nikoli ne konča. S posebno septembrsko akcijo vabijo vse, ki ste željni sprostitve in odlične kulinarične ponudbe. 

V mesecu septembru so ob četrtkih in nedeljah pripravili posebno ponudbo: ob nakupu igralnega lističa - ticketa v vrednosti 50 evrov prejmete večerjo za eno osebo v restavraciji z najlepšim pogledom na Piranski zaliv Sol Privée.

Zabavali se boste varno! 

Da vam zagotovijo brezskrbno in varno zabavo vsak dan, so v Grand Casinòju Portorož zaradi razmer z novim koronavirusom prilagodili ponudbo in vpeljali varnostne ukrepe. 

Pred jesenjo so tudi spremenili obratovalni čas igralnice, in sicer je ta po novem odprta od ponedeljka do četrtka od 16.00 do 3.00, ob petkih in sobotah od 12.00 do 4.00 ter ob nedeljah od 12.00 do 3.00.  

Poleg Binga še vrsta drugih iger

V Grand Casinòju Portorož ponujajo kar 275 igralnih mest na igralnih avtomatih in elektronskih ruletah ter žive igre: Ameriško ruleto, Black Jack, Caribbean Draw Poker, Texas Hold`em Bonus Poker in Punto Banco.

Bingo z najvišjim nagradnim skladom v Sloveniji, ki znaša zavidljivih 100.000 evrov, poteka vsak večer, od ponedeljka do četrtka in ob nedeljah ob 22. uri, ob petkih in sobotah pa ob 23.30.

Poleg široke ponudbe iger vas bodo razvajali tudi v restavraciji Sol Privée. Okusite prefinjene jedi v à la carte ponudbi, ki jih pod taktirko vodje kuhinje ustvarja ubrana ekipa njihovih kuharjev. Restavracija je odprta od četrtka do nedelje med 19. in 23. uro.