NUJNO POTREBUJETE PRASKANJE? Pri sosedih odprli prvo "praskalnico" na svetu

Trendi

V Zagrebu so prejšnji teden odprli salon, v katerem ponujajo storitve praskanja z nohti, peresi, čopiči in paličicami. Ljudje imajo radi praskanje, v salonu pa bodo uživali, je za hrvaške medije povedala lastnica "praskalnice" Ana Paradi. Trdi, da gre za prvi tovrsten salon v Evropi, in napoveduje odpiranje novega v središču hrvaške prestolnice.

Ko so se prejšnji teden na zagrebških ulicah pojavili letaki, ki so predstavljali tovrstne storitve v salonu v vzhodnem predmestju Dubrava, so mnogi pomislili, da gre za šalo. Praskanje pa je resnično in poteka v udobno urejenem lokalu, ki je podoben kozmetičnim salonom ali salonom za masažo, poroča danes Jutarnji list.

Podoben salon obstaja na Tajskem, zagrebški pa je prvi v Evropi, je povedala Paradijeva, ki je zaenkrat tudi edina delavka v "Češkaonici". Kot je dodala, imajo ljudje najraje praskanje z nohti in po hrbtu, ko se uležejo in sprostijo ob zmanjšani svetlobi. Niso redki niti tisti, ki med tretmajem zaspijo. Seansa praskanja sicer lahko traja od pol ure do ene ure.

V prvih nekaj dneh je salon obiskalo več žensk, za storitve praskanja pa se zanimajo tudi otroci, je dodala Paradijeva. Napovedala je, da načrtuje zaposlitev še ene delavke v salonu, kot tudi odpiranje novega lokala v središču Zagreba, ker so se nekateri potencialni klienti pritožili, da je salon v vzhodnem predmestju precej odročen.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija