NOVOST V STRUNJANU: Po plaži in Mihevčevih vilah prenovili še mediteranski hotel (FOTO)

Piran

Po nedavni prenovi plaže in Mihevčevih vil so se v Termah Krka letos lotili še prenove Hotela Laguna, ki je del obmorskega centra Talaso Strunjan. Mediteranski hotel ima več namestitvenih enot, ki bodo po novem kategorizirane s štirimi zvezdicami, med materiali, ki so jih uporabili pri obnovi prevladujeta les in keramika skupaj z mediteranskimi barvami. Nekaj prenovljenih novih sob je gostom že na voljo, dela pa bodo predvidoma končana do konca maja oziroma začetka junija, pojasnjujejo v Termah Krka.

Enega od obstoječih objektov, ki zaradi dotrajanosti že več let ni bil v uporabi, so podrli in zgradili na novo. Poimenovali so ga Vila Magnolija. V njem bo enajst apartmajev, ki bodo namenjeni tako družinam kot parom ali posameznikom. Apartmaji v pritličju bodo imeli vsak svoj zunanji masažni bazen, na vrhu stavbe bo večja suita s steklenimi stenami in pogledom na Stjužo, morje in Piran.

Cez kak mesec bomo imeli otvoritev novega hotela Laguna

Objavil/a Strunjan dne Nedelja, 24. april 2022

Nekdanjo seminarsko dvorano so spremenili v apartma višjega namestitvenega razreda s tremi spalnicami, prostornim osrednjim dnevnim delom s kuhinjo in veliko jedilno mizo, z lastnim bazenom s pogledom na strunjanski zaliv, savno, sobo za sprostitev in prostorno teraso. Apartma bo namenjen zaključeni družbi do največ šestih oseb, so napovedali v Termah Krka.

Popolnoma so tudi preuredili osrednjo hotelsko stavbo z recepcijo in restavracijo, v kateri bodo gostje zajtrkovali, zvečer pa se bo spremenila v "konobo" s ponudbo istrskih dobrot, ki bo namenjena tudi zunanjim gostom. Prenovili so tudi šest sob nad recepcijo in restavracijo.

V Termah Krka sicer v poletno turistično sezono vstopajo optimistično, saj se, kot pravijo, lahko pohvalijo s ponudbo, ki je raznovrstna in primerna za vse generacije. "Trenutno že beležimo povečano število povpraševanj tako domačih kot tujih gostov, predvsem iz Italije in drugih sosednjih držav," so še pojasnili v tamkajšnji službi za odnose z javnostmi.

BONUS VIDEO: Kako razširjena je zasvojenost z drogami med mladimi?

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija