Novost priljubljenega puba: pivo Bernard

Koper

Je kaj lepšega kot v toplih dneh srkati hladno pivo na novem letnem vrtu koprskega lokala Lord Byron, v senci Da Pontejevega vodnjaka?

 samem centru starega mestnega jedra v Kopru se nahaja edinstven pub Lord Byron, ki obiskovalcem nudi pestro izbiro točenih piv: Guinnes, Kilkenny, Erdinger, Pilsner Urquell, Kozel ..., prav tako pa niso pozabili na ustekleničena piva: Duvel, samostanski Leffe, vrhunski Delirium, tradicionalni Heineken, Beck's, Stella Artois, Staropramen ... Zagotovo pa pivcev ne bo razočarala niti izbira eksotičnih piv: Kriek z okusom višnje, Mongozo z okusom kokosa, Floris z okusom jagode ... Skupno jih imajo v pubu Lord Byron več kot 40 zvrsti!

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno uživanje alkohola škoduje zdravju.

A to še ni vse! Po novem lahko v Lord Byronu naročite tudi češko pivo Bernard. Izbirate lahko med tremi vrstami: svetlim, temnim in poltemnim. Polnjeno je v retro steklenicah 0,5 l. Cena je nadvse ugodna, in sicer znaša 2,90 evra.

Po čem se Bernard pivo razlikuje od ostalih?

Bernard je pivo, ki poudari osebnost tistega, ki ga pije. Ne ozira se na druge in vari pivo po svoje – brez pasterizacije, iz najčistejše vode, iz lastnega sladu in kvasovk sredi z gozdom odišavljene Vysočine. Zahvaljujoč temu ustvarja harmonijo z uravnoteženo grenkobo, polnim okusom in vonjem hmelja.

Bernard je priljubljen pri ljudeh, ki želijo resnično uživati in gredo, enako kot Bernard, po lastni poti. 

Tradicija na prvem mestu

V pivovarni strogo sledijo tradicionalnim postopkom pridelave, zato Bernard ločeno fermentira najprej v fermentacijskem prostoru, nato pa zori v kleteh. Počasi, tako kot to zahteva tradicionalna tehnologija pridelave. Pri temperaturi 1–2 °C nekaj tednov ali mesecev čaka na svoje stranke. Ko se bliža njegov čas, pivo pri ustaljeni temperaturi 2 °C filtrirajo skozi poseben mikrobiološki filter, ki ustavi vse mikroorganizme. Pivo tako ne spremeni svojega vonja, barve in okusa, ohranja vse hranilne in zdravilne vrednosti.

Vabljeni v koprski pub Lord Byron, kjer so združili angleško in mediteransko tradicijo v neponovljivo izkušnjo in kjer vas bodo z veseljem postregli! 

Deli novico: