NOVICA, KI JE ODJEKNILA V JAVNOST: Severina se ločuje!

Svet

Priljubljena hrvaška pevka Severina Kojić se po poročanju spletnega Kurirja po treh letih in pol zakona ločuje od svojega petnajst let mlajšega moža Igorja Kojića. Razlog za ločitev naj bi bila srbska voditeljica Jovana Joksimović, ki je sicer poročena s pevcem Željkom Joksimovićem, še piše srbski tračarski portal.

Igor in Severina Kojić

Zakonca Kojič sta po poročanju Kurirja zadnji mesec dni v napetem odnosu, kaplja čez rob pa se je prelila na krstni slavi Severininega tasta Dragana Kojića Kebe, kjer naj bi pevka nanj pobesnela zato, ker je bila med povabljenimi Jokismovićeva. Keba se je znašel v nezavidljivem položaju, a je šel Severini na roko in uredil, da srbske voditeljice ni bilo na slavje. Severina kljub temu ni bila zadovoljna, pobrala je svoje stvari in se vrnila v Zagreb, piše portal.

Jovana in Željko Joksimović

Poleg tega ni naključje, da Severine v torek ni bilo na koncert svojega tasta Kebe, čeprav bi na njem morala nastopiti kot gostja in je bila njena udeležba napovedana, še piše spletna stran, ki navaja, da je Severina s svojo neprofesionalnostjo šokirala soproga Igorja, ki jo je čakal na koncertu, tasta Kebo in organizatorje. Kot še navaja portal, je Severina zaradi preteklih nesoglasij z Igorjem pravzaprav iskala povod za razvezo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija