NOVI TERMINI HITREGA TESTIRANJA V MEETING POINT MARINA LOUNGE BARU: Za 11 evrov dobite potrdilo in še gratis kavo

Izola

V Meeting Point marina lounge baru v Izoli kot prvi v Sloveniji ponujajo testiranje s hitrim antigenskim testom. Poleg boste prejeli še potrdilo, ki ga boste lahko koristili tudi za vse ostale storitve, kjer je pogoj PCT obvezen in brezplačno kavo po vaši izbiri. In to za samo 11 evrov. Testiranje bo možno v četrtek med 16.30 in 19.00 in v petek med 19.00 in 20.00.

Izpolnjevanje PCT pogoja se je s 15. septembrom razširilo na vse storitvene dejavnosti in njihove potrošnike, potrebujete ga tudi denimo za sedenje na terasi vašega najljubšega gostinskega lokala ali za nakup v trgovini s čevlji. V Meeting Point marina lounge baru so zato prišli na praktično idejo. Ponujajo vam ugodno testiranje s hitrimi antigenskimi testi, nato pa še postrežejo z brezplačno kavo po vaši izbiri.

"S tem želimo vsem nam olajšati situacijo, v kateri se nahajamo," pravijo v izolskem lokalu. V Meeting Point marina lounge baru se lahko tako testirate neposredno pred obiskom, natisnejo pa vam tudi potrdilo, ki ga lahko koristite še za druge storitve. Vse to po ugodni ceni 11 evrov. In ne pozabite, postregli vas bodo tudi z brezplačno kavo po vaši izbiri, ki jo lahko spijete na čudoviti terasi s pogledom na izolsko marino.

Testiranje poteka v sodelovanju z ambulanto Gaia Med iz Postojne, opravljajo pa ga usposobljene medicinske sestre.

V Meeting Point marina lounge baru se boste lahko testirali v četrtek, 16. septembra, med 16.00 in 19.30 ter v petek, 17. septembra, med 19.00 in 20.00