NOVI OLIMPIJSKI BAZEN V KOPRU: Zakaj ga bodo zaprli?

Koper

Javni zavod za šport Koper bo jutri, v soboto, 15. junija, zaprl Olimpijski bazen Koper. Zaprt bo predvidoma do jeseni, v tem času pa bodo opravili redna letna vzdrževalna dela in odpravili napake, ki so nastale pri izvedbi investicije.

Olimpijski bazen Koper bo po zadnji tekmi državnega prvenstva v vaterpolu med domačim Vaterpolo društvom Koper 1958 in ekipo AVK Triglav Kranj, ki bo v soboto, 15, junija, ob 20. uri, zaprl svoja vrata. Do predvidoma septembra, ko bodo končana vsa vzdrževalna dela in odpravljene napake, bodo obiskovalke in obiskovalci lahko uporabljali bazen v Žusterni.

Ta konec tedna se namreč uradno odpira kopalna sezona na kopališču v Žusterni, vrata jutri odpira tudi park vodnih športov in z morjem povezanih aktivnosti Active Koper. Kopališče bo obratovalo vsak dan med 8. in 20. uro, bazen pa med 10. in 18. uro. Letošnja novost na kopališču bodo ležalniki in senčniki.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  14 .06. 2019 ob  21: 18
12
popoviču so bila ljuba vzdrževalna, ker so prinašala dober zaslužek
porkamalora |  14 .06. 2019 ob  20: 21
p.s. ... oz. po vseh pravilih in dogovorih, bi morale biti vse obalne ceste izvzete iz vinjete.
porkamalora |  14 .06. 2019 ob  20: 17
Mimo vsega. Kaj je z odseki lokalne ceste Portorož-Trst? Danes sem se tja zopet vozil po koprskih spalnih naseljih. Če star župan ni prebudil morda pa se ta nov? Odsek od tunela mimo mosta oz. izvoza Vinakoper-Center bi moral biti izvzet iz vinjete, saj je trenutno stanje namerna svinjarija za nas, ki ne uporabljmo vinjete oz. nam je (bi bila) primerna lokalna cesta čisto v redu.
td |  14 .06. 2019 ob  17: 23
-13
Ne morem verjet potem, ko sem ga volil samo prvič in pa čisto nazadnje, da ga bom zagovarjal. Kot prvo je treba vedet, da ni ON gradil bazena. Do zloma je prišlo med krizo, ko so tudi začele serijsko propadat vse gradbene firme. Temelji so bili postavljeni, kar so rabili naredit je izolacija, keramika, ... itn. Preprosto dejstvo je, da bi še vedno bil Koper brez njega v razsulu, vse umazano, ne bi bilo obvoznice, ne bi si hodili turisti ogledovat Koper in porabit nekaj denarja, ne bi bilo nove šole, verjetno bi bili otroci še vedno na stari JPV in PT, če se ne bi vmes sama podrla, ne bi bilo novega gasilskega doma, rondojev, cest, .... Kar me je motilo pri njemu je bila nora aroganca, zasmehovanje vseh, ki se niso z njim strinjali, ... drugače pa je naredil ogromno. Kar je problemov pri vsaki gradnji, so verjetno kakšne reklamacije. Tudi tisto posedanje pri morju ni imelo nobene veze po ugotovitvah z neko naglico in oh in spoh, je šlo za izjemen in redek dogodek. Ki ni kar vem iz medijev seveda, stalo občino niti evra. Ogromno je seveda od zmeraj bilo izjemno nesramnega laganja in podtikanja, npr. da nova šola razpada, pušča ob nalivu, enako pri gasilcih, ... kar sem lahko iz prve roke od ljudi, ki tam živijo oz. delajo izvedel, da so samo nesramne laži, izmišljotine. Zelo verjetno bo tudi tukaj kaj takega. Sem upal, da bo nasledil Popoviča nekdo primeren, ta iz vseh vetrov zbrana druščina pa zagotovo ni to.
bubobubo |  14 .06. 2019 ob  14: 35
očitno je prejšnja garnitura strokovno in odgovorno naredila vse, da je bazen lahko obratoval par mesecev....ma bravo, tako se gradi.....me pa zanima kdo bo poravnal stroške teh popravil, ki verjetno ne bodo majhni, glede na to kar je slišat, da ne štima v tej zgradbi
Istriano |  14 .06. 2019 ob  12: 57
37
Vzdrževalna dela? Na novem bazenu? Ma kaj mislijo, da smo vsi Koprčani šturli? Naj se pove točno kdo ni opravil svojega dela in naj PLAČA!
Istriano |  14 .06. 2019 ob  12: 57
16
Vzdrževalna dela? Na novem bazenu? Ma kaj mislijo, da smo vsi Koprčani šturli? Naj se pove točno kdo ni opravil svojega dela in naj PLAČA!
vseved |  14 .06. 2019 ob  12: 55
27
Kakšna redna letna vzdrževalna dela ? Povejte, da se bo popravljalo oziroma naredilo samo tisto kar bi se moralo narediti v času gradnje pred otvoritvijo. Niti tako brezglavo hitenje ni pomagalo Borisu !!