NOVA SPLETNA SENZACIJA JE GOVOREČI PES BUNNY: Zbral je že več kot 5 milijonov sledilcev (VIDEO)

Trendi

Tisti, ki na TikToku preživite več časa, ste ga zagotovo že videli! Govoreči pes Bunny je pritegnil že več kot 5 milijonov privržencev.  'Sprehod', 'parkiraj' ali 'ljubim te, mama' so le nekateri izmed izrazov, ki jih je štirinožec osvojil.

Bunny govori tako, da na posebni deski pritiska gumbe, na katerih so vnaprej posneti zvočni ukazi. Včasih pa se zdi celo, da jih pritiska namerno.

Njegova lastnica, Alexis Devine, je za to napravo vedela že preden je dobila Bunnyja. Zanimalo jo je, kako bi se lahko ljudje in živali bolj razumeli in lažje komunicirali. Učiti sta se začela s preprostim gumbom zunaj ob vratih. Devine je raziskovala, ali se bo Bunny lahko naučil, da pritisk gumba pomeni, da gresta ven.

@what_about_bunny

Uh oh. This is becoming a pattern????‍♀️ #doggyanthem #dogsoftiktok #talkingdog #fypシ #bunnythedog

♬ original sound - I am Bunny

Kmalu je začel redno uporabljati ta gumb, postopoma pa se je začel učiti tudi ostalih. Če je Bunny pritisnil na gumb 'voda', mu je natočila svežo vodo. Tako sta obojestransko komunicirala.

Bunny je od takrat vključen v odprto raziskovalno študijo v Laboratoriju za primerjalno spoznavanje na Kalifornijski univerzi v San Diegu. Namen študije je ugotoviti, ali psi dejansko komunicirajo s pomočjo teh desk in kako.

@what_about_bunny

It’s amazing to watch her explore these big concept words ##doggyanthem ##bunnythedog ##WellDone ###ShowUpShowOff

♬ original sound - I am Bunny

Alexis priznava, da so ljudje do posnetkov zelo skeptični in za portal Bustle pojasnjuje, da Bunny na tej točki še ne razume in ne komunicira, temveč samo spoštuje ukaze, za katere je nagrajen. Kljub vsemu so posnetki nadvse duhoviti.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija