NOVA SMOLA KOŠARKARJA IZ KOPRA: Čančarju grozi daljša odsotnost z igrišč (VIDEO)

Koper

Slovenskemu košarkarju Vlatku Čančarju zaradi poškodbe, ki jo je staknil na ponedeljkovi tekmi njegovega moštva Denver Nuggets z Dallas Mavericks, grozi daljša odsotnost z igrišč v severnoameriški ligi NBA. Čančar je utrpel zlom stopala, čas okrevanja pa je za zdaj nejasen, poročanje novinarja Harrisona Winda povzema specializirana stran Rotowire.

Po poročanju Winda, novinarja športnega portala TheDNVR.com iz Denverja, ki od blizu spremlja moštva iz tega ameriškega mesta, še potekajo posveti o najboljšem načinu zdravljenja Čančarjeve poškodbe. Štirindvajsetletni Primorec naj ne bi takoj šel pod nož, je pa ta možnost še v igri.

Čančar bo za zdaj bolniško odsoten za nedoločen čas, še poroča Wind.

Slovenski reprezentant se je poškodoval ob koncu tretje četrtine ponedeljkove tekme. Zdravniško osebje Denverja mu je moralo pomagati do slačilnice, saj ni mogel stopiti na poškodovano nogo. Sprva je sicer kazalo, da gre za poškodbo gležnja.

Čančar je v zadnjem mesecu znova opozoril nase v moštvu Denverja, potem ko ga je poškodba kolka ustavila na začetku sezone v ligi NBA. Na zadnjih sedmih tekmah si je zagotovil vidno vlogo s klopi, saj je vselej dobil več kot deset minut za dokazovanje, še izpostavlja Rotowire.

Denver naslednjo tekmo igra v noči na četrtek, ko se bo pomeril z Utahom.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija