NOVA NESREČA TRAKTORISTA NA PRIMORSKEM: Zaradi mokrega listja zdrsnil in ostal ukleščen pod vozilom

Kronika

Pri Ospu se je v sredo popoldan na gozdni poti prevrnil traktorist. 74-letni domačin je vozil iz gozda proti hiši, kjer je zaradi mokrega listja traktor zdrsnil in se prevrnil, zatem pa je voznik ostal ukleščen pod vozilom. Odpeljali so ga v bolnišnico, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

Fotografiji sta simbolični.

V Kopru so v sredo vlomili v hišo in lastnikom ukradli gotovino, zlatnino in ročno uro ter dve ženski torbici. Vlomili so tudi v hišo v Bertokih, od koder so prav tako odnesli zlatnino in denar.

Popoldan so policisti na Gažonu ustavili voznika osebnega avtomobila iz okolice Izole, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, odrejen preizkus alkoholiziranosti pa mu je pokazal rezultat 0,45 mg/l. Sledi obdolžilni predlog.

V vasi Skadanščina so ponoči izpred hiše ukradli siv osebni avto Citroen Berlingo, registracije LJ GS-194, letnik 2005. Ključi so bili v vozilu.

Ilegalne migracije

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 25 oseb, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo s Hrvaško. Policisti Policijske postaje (PP) Ilirska Bistrica so obravnavali skupino 24 oseb (22 oseb iz Afganistana in dve iz Pakistana), policisti PP Piran pa enega državljana Maroka, ki je zaprosil za mednarodno zaščito.

Sicer pa so policisti koprske PU v zadnjih 24 urah intervenirali v 44 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 148 klicev. Obravnavali so sedem prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda, in zasegli eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali dva vloma in eno tatvino. Sedemkrat so intervenirali zaradi kršitev javnega reda in miru in obravnavali eno kaznivo dejanje nasilja v družini.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija