NOV NA SEZNAMU 'NAJHITREJŠIH' PU KOPER: Radar ga je ujel pri tej hitrosti

Kronika

Pri Vipavi, kjer velja omejitev 110 kilometrov na uro, je radar izmeril hitrost vožnje 193 kilometrov na uro, so danes sporočili policisti PU Koper, ki so 56-letnemu vozniku izdali plačilni nalog. 'Prislužil' si je 1200 evrov kazni in 9 kazenskih točk.

Fotografija je simbolična. 

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 53 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 121 klicev. Obravnavali so 12 prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali en vlom in šest tatvin, zaradi kršitve javnega reda in miru sta bili dve intervenciji.

Ob 8.30 so na Ravbarkomandi ustavili 38-letno voznico osebnega avtomobila, pri kateri je bil hitri test za droge pozitiven, poleg tega nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Na Obrtniški ulici v Kopru je nekdo vlomil v tri kleti. Ukradel je več različnih predmetov.

V Piranu je nekdo ukradel kolo z motorjem Tomos, tip Flexer 25, reg. št. KP2A-N0, vreden 300 evrov. V Kopru, pri Bonifiki, pa so ukradli skuter Piaggio ZIP, rdeče barve, vreden 1500 evrov.

Ob 19.15 so policisti na Jelšanah ustavili 37-letnega voznika kombiniranega vozila, kateremu je odrejen preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,76 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija