NOV KLIC IZ IZOLSKE BOLNIŠNICE: Policiste so obvestili o tem dogodku; zgodila sta se še dva podobna

Kronika

Potem ko smo včeraj poročali, da so koprski policisti v torek zvečer prejeli klic iz Splošne bolnišnice (SB) Izola, ker so na zdravljenje sprejeli moškega, ki je padel z motorjem, so na Policijski upravi (PU) Koper nov klic iz bolnišnice prejeli tudi včeraj dopoldan. Na zdravljenju so namreč imeli huje poškodovanega kolesarja.

Policisti so ugotovili, da je 50-letni državljan Južnoafriške republike na kolesarski poti v Dobravi zaradi neprilagojene hitrosti v levem ovinku izgubil nadzor nad kolesom in padel ter si pri tem zlomil kolk. Izrečena mu je bila globa.

Policisti PU Koper so sicer včeraj obravnavali še dve podobni nesreči. Na Pomjanu je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo oblast nad kolesom izgubila 62-letna kolesarka. Pri padcu se je lažje poškodovala.

Na cesti od Izole proti Strunjanu pa je na kolesarki poti padla 49-letna voznica električnega skiroja, ki je prav tako izgubila nadzor nad vozilom. Tudi ona se je pri padcu lažje poškodovala. Obema je bil izdan plačilni nalog, so zapisali na koprski PU.

BONUS VIDEO: So cene pri naših sosedih zaradi uvedbe evra že višje?

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija