NOČNI VLOM V BRDIH: Neznanci prebili steno in oropali bencinski servis

Kronika

V zgodnjih jutranjih urah so neznanci vlomili v bencinski servis v Goriških brdih, ukradli tobačne izdelke ter družbi povzročili večjo materialno škodo. Policija prosi za pomoč občane, ki bi imeli koristne informacije o dogodku.

Vse fotografije so simbolične.

Ob 2.29 je varnostna služba obvestila policiste o vlomu v prostore bencinskega servisa na območju naselja Kozarno v občina Brda, je sporočil tiskovni predstavnik novogoriških policistov Dean Božnik.

"Po sedanjih ugotovitvah so neznani storilci prebili steno in vstopili v skladiščne prostore objekta. Po prvih podatkih so nepridipravi iz notranjosti objekta odtujili petnajst kartonastih škatel, v katerih so bili zavojčki cigaret različnih blagovnih znamk, in po izvršenem kaznivem dejanju s kraja odšli neznano kam," je zapisal v obvestilu za javnost.

Storilci so gospodarski družbi povzročili večjo materialno škodo. Policisti Policijske postaje Nova Gorica okoliščine navedenega kaznivega dejanja intenzivno preiskujejo v smeri suma storitve velike tatvine.

V zvezi s tem novogoriški policisti izvajajo aktivnosti z namenom izsleditve neznanih storilcev in hkrati zaprošajo vse, ki bi imeli glede omenjenega vloma kakršne koli koristne informacije, naj jih sporočijo policistom Policijske postaje Nova Gorica na telefon 05 303 44 00 ali elektronsko pošto pp_nova_gorica.pung@policija.si, pokličejo najbližjo policijsko postajo, na znano interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija