NJEN BICEPS MERI SKORAJ POL METRA! Na kritike, da ni ženstvena, se požvižga (FOTO)

Trendi

Natalija Kuznjecova je 29-letna bodybuilderka, ki sebe opisuje kot najmočnejšo in najbolj prepoznavno žensko v tej sferi na svetu. Na svojem Instagram profilu ponosno razkazuje svoje mišice, njen biceps pa meri kar 49 centimetrov. Čeprav je sama s seboj popolnoma zadovoljna, pa ji mnogi očitajo, da ne izgleda ženstveno.

Kuznjecova je zabeležila že tri svetovne rekorde v "benč" dvigovanju uteži, tri druge rekorde v običajnem dviganju uteži in več kot 12 evropskih rekordov v "powerliftingu".

Vsi ti dosežki so ji pripomogli pri tem, da je postala slavna. Influencerka iz Moskve se lahko pohvali z več kot 672.000 sledilci na Instagramu.

S fitnesom se je začela ukvarjati že v najstniških letih, začela pa je ravno zato, ker se je želela v svojem telesu bolje počutiti.

Pri svojih 14 letih se je že udeležila prvega bodybuilding tekmovanja.

Trenutno ima od 92 do 95 kilogramov, maksimalni obseg njenih rok je 49 centimetrov, nog 76,5 centimetrov, prsi pa 128 centimetrov.

Sebe opisuje kot močno amazonko, s soprogom pa sta redna obiskovalca fitnesa.

Na kritike tistih, ki ji očitajo, da ni dovolj ženstvena, pa odgovarja: "Ukvarjam se s svojimi cilji, ne zanima me, kaj si drugi mislijo o meni."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
bubobubo |  09 .04. 2021 ob  17: 00
nič bolj nagravžnega kot pretirano nabildana baba, verjetno je malo takih, ki bi jim bilo to všeč, ženska mora biti ženska, ta pa je ženski hulk
Munk |  31 .03. 2021 ob  21: 50
stvar okusa, meni niti pod razno ni všeč... če samo pomislim, da se znajdem med njenimi bedri - po moje me spešta, skviiik... :D