NJEGOVO DEKLE SE OBNAŠA KOT PES: Kritiki pravijo, da je 'zmešana', a njemu je všeč (VIDEO)

Trendi

21-letna Jenna iz Teksasa uživa v tem, da se pretvarja, da je kuža, njen fant pa jo v javnosti sprehaja na povodcu.

Jenna pojasni: "Starša sta me dolgo spraševala, kdaj bom to prerasla, vendar nisem nikoli." Sedaj živi 'življenje kužka' ob svojem 30-letnem fantu Lorenzu. "Posnemanje kužka je izjemno pomembno v mojem razmerju. Veliko mojega ljubezenskega jezika je povezanega s tem." Lorenzo pravi: "Ko sva v javnosti, je včasih malo nerodno. Ampak obstajajo še bolj čudne stvari. Dekle, ki se pretvarja, da je kuža, ni najbolj čudna stvar. Jaz je ne vidim kot čudno."

"Ko sem mu prvič povedala o tem, se ni umaknil. Rekel je: 'Okej, super. Kaj moram storiti?'," pove Jenna. Obenem razloži, da uživa v brezskrbnem odnosu, ki ga psi imajo do sveta, in v uboganju lastnika.

A potem, ko je javno spregovorila o svojem življenjskem slogu, se je soočila z odzivi uporabnikov družbenih omrežij, ki trdijo, da je 'duševno motena'. "Vem, da nikogar ne prizadenem. Nisem v težavah. Obisk pasjih parkov je očitno ena mojih najljubših stvari. Rekla bi, da je Lorenzo najboljši lastnik, ki si ga lahko zamislim. Skrbi zame. Počutim se kot najbolj srečen pes." Lorenzo pa je dejal: "Želim ji dati pozornost, ko jo potrebuje, in jo osrečiti."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
hribi |  03 .03. 2024 ob  19: 19
Meni je bolj podobna debeli kravi.
vseved |  03 .03. 2024 ob  18: 38
Krščena psica.
alfa |  03 .03. 2024 ob  17: 44
12
ma je res usekana baba