NI ZANIMANJA GOSTINCEV ZA OBMORSKI PARK? Koprska občina bo javni razpis ponovila

Koper

Javni razpis za oddajo javne površine za opravljanje gostinske dejavnosti na območju med ustjem Badaševice in Žusterno, ki ga je Mestna občina Koper (MOK) objavila marca, je bil neuspešen. Ker si MOK želi tudi v poletju 2023 ob obmorskem parku zagotoviti ustrezno gostinsko ponudbo, bo javni razpis v kratkem ponovila.

Kot je znano, je MOK želela z zbiranjem javnih ponudb najti primernega najemnika za gostinsko dejavnost v koprskem obmorskem parku, ki bi v letošnji turistični sezoni obiskovalcem zagotovil primerno gostinsko ponudbo. A kot kaže, se to še ne bo zgodilo tako kmalu.

Na razpisu za oddajo javne površine na območju med ustjem Badaševice in Žusterno v velikosti do 200 m² za postavitev premičnega gostinskega obrata in terase za obdobje od 15. maja do 31. oktobra je bila izklicna višina uporabe javne površine določena na 3.400 evrov na mesec brez DDV-ja, a se očitno na razpisne pogoje ni prijavil nihče, ki bi ustrezal zahtevam MOK. Zato bo MOK javni razpis v kratkem ponovila, so pojasnili na občini. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija