NI PRVOAPRILSKA ŠALA: Res dobite še 1000 evrov … poleg dodatnih ugodnosti!

Koper

Nissan je pred desetletjem naredil eno najbolj drznih potez. Družinske modele je zamenjal z 'eksperimentom', ki so ga poimenovali Qashqai. To je bil začetnik mestnih kompaktnih športnih terencev/križancev in kupci so podlegli njegovemu šarmu.

Če samo izgovorite ime tega avtomobila: sliši se prijetno, zveneče, nenavadno, a vseeno lahkotno. Čeprav ga verjetno le malokdo zna brez težav pravilno zapisati. Toda čeprav se z imenom vse skupaj začne, je avtomobil vedno veliko več kot le svoje ime.

Zakaj je Nissan QQ nekaj posebnega?

Morda prav zato, ker ne vsiljuje neke neuresničljive univerzalnosti, izboljšana učinkovitost je dosežena s popolno preobrazbo motorja v primerjavi s starejšimi različicami bencinskih motorjev. Dodan je filter trdnih delcev, izboljšave pa vključujejo tudi sistem za vbrizgavanje goriva, obliko zgorevalnega prostora, nižja je poraba goriva ter manjši izpusti CO2, zmanjšano je trenje in učinkovitejši turbopolnilnik.

Motor povzroča tudi manj hrupa, saj ima višji navor pri nižjem številu vrtljajev, na voljo pa je tudi popolnoma nov sedemstopenjski menjalnik z dvojno sklopko, tako da kupcu omogoča bolj športno in dinamično vozno izkušnjo, izboljšano zmogljivost pri speljevanju in enakomernejši prenos moči.

Nissan Qashqai vsekakor ponuja ugodno razmerje med dobljenim in plačanim ter je zanimiva, praktična in v splošnem odlična izbira, tako s svojo pojavo kot z vodljivostjo, uporabnostjo, varnostjo in še s čim. In to na prikupen, nevsil­jiv način.

Nissan QQ v mesecu aprilu po tako ugodni ceni, s kopico dodatnih ugodnosti in še dodatnimi 1000 evri popusta - dodatni popust velja na ponudbo vozil Nissan QQ iz zaloge in v primeru RCI financiranja - marsikdo bi mislil, da gre za prvoaprilsko šalo. Pa ni.

Vabljeni v prodajne salone Trgo ABC Nissan, kjer se boste prepričali, da je Nissan prava izbira za vas.

Deli novico: