NI HOTEL IZ MORJA: 38-letnik v Izoli kričal in vztrajal v vodi, ven so ga izvlekle pristojne službe

Kronika

Koprski policisti so bili v nedeljo ob 17.35 obveščeni, da je na plaži invalidov, pod staro bolnico v Izoli, nekdo v morju, kriči, vendar noče iz vode, o čemer smo že poročali. Policisti Postaje pomorske policije so takoj prišli na pomoč. 38-letnega domačina jim je uspelo izvleči iz vode, zatem pa so ga predali zdravstvenemu osebju.

Vse fotografije so simbolične.

Eden napihal, drugi odklonil alkotest

V petek ob 21.40 je v Vanganelu 34-letni Koprčan vozil preblizu desnemu robu vozišča in oplazil parkirano vozilo. Odredili so mu alkotest, ki je pokazal 0,77 mg alkohola/l izdihanega zraka. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola in vožnje preblizu roba vozišča mu sledi obdolžilni predlog.

V nedeljo ob 3.35 je v Kopru s kraja prometne nesreče (v kateri je bil udeležen sam, ker je vozil preblizu desnemu robu vozišča) hotel odpeljati 32-letni voznik osebnega avtomobila. Voznik je odklonil preizkus alkoholiziranosti. Sledi mu obdolžilni predlog.

Kraje in vlomi

V petek je v Hrpeljah nekdo vlomil v tri stanovanjske hiše. Lastnikom so odnesli nekaj gotovine in zlatnino. Policisti zadevo preiskujejo.

V Lipici je v nedeljo dopoldan nekdo vlomil v osebni avto državljana Italije, iz katerega je ukradel torbico z denarnico, v kateri so bili dokumenti, bančna kartica in 600 evrov gotovine.

V nedeljo ponoči so vlomili v lokal v Kopru. Ukradli so denarnico z menjalnim denarjem in priročno kovinsko blagajno.

Danes je nekdo v Dekanih z dvorišča odtujil hidravlično kladivo priključek mini bagerja znamke Krupp in izkopno žlico znamke Martin. Lastnik je oškodovan za 5.100 evrov.

Prav tako danes so vlomili tudi v stanovanjsko hišo v Divači, od koder so ukradli toplotno črpalko.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija