NI DA NI: 57-letni voznik v Kopru brez registracije, zavarovanja, s 'fejk' tablicami in brez pasu

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 53 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 233 klicev. Obravnavali so pet prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami. Zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali dva vloma in tri poškodovanja tuje stvari. Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali v štirih primerih ter obravnavali eno nasilje v družini.

Fotografija je simbolična. 

Dopoldan so policisti v Kopru ustavili 57-letnega voznika osebnega avtomobila in mu izdali plačilni nalog zaradi več kršitev cestnoprometnih predpisov. Potekla je veljavnost registracije in zavarovanja vozila, na njem je imel nameščene druge registrske tablice, ni imel obvezne opreme in ni uporabljal varnostnega pasu. Kmalu zatem so ustavili še 36-letnega voznika, ki je, poleg tega, da nima veljavnega vozniškega dovoljenja, med vožnjo uporabljal mobilni telefon. Sledi mu obdolžilni predlog.

V Strunjanu je nekdo vlomil v stanovanjsko hišo, iz katere je ukradel prenosni računalnik Lenovo X1 Yoga, vreden 2500 evrov. V Luciji je nekdo s čolna ukradel izvenkrmni motor, vreden 2000 evrov. V garažni hiši enega od trgovskih centrov v Kopru pa je nekdo domačinu ukradel motoristično čelado znamke Airoh, cross izvedbe, oranžno-modro-črno-bele barve, vredno 350 evrov.

Ob 22.31 so policisti intervenirali v Portorožu, kjer je prišlo do množičnega pretepa.

Policijska intervencija v Portorožu

Ob 3.20 je v Strunjanu padel moški z električnim skirojem. Peljal je od Strunjana proti Dobravi in zaradi neprilagojene hitrosti izgubil nadzor nad vozilom ter padel. Pri padcu se je poškodoval, odpeljali so ga v izolsko bolnišnico.

V zadnjih 24 urah so policisti na območju PU Koper obravnavali dva ilegalna migranta. Državljana Afganistana so obravnavali na Policijski postaji Kozina, državljana Bangladeša na na PP Koper. Poleg tega so jim italijanski varnostni organi vrnili 12 ilegalnih migrantov iz Pakistana.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija