NEZNANCU Z IZOLSKE PROMENADE SPOROČAJO: "Če bi morda potreboval še nasvet za nego, nas lahko kontaktira" (FOTO)

Izola

Komunala Izola si je na družbenem omrežju Facebook 'izpihala dušo'. "Če niso višje sile, pa nekdo drug poskrbi za naše vsakodnevno delo," so razočarano zapisali ob fotografijah več praznih cvetličnih korit. Nekdo je namreč znova ukradel več okrasnih grmovnic. A ob tem jim v komunali ni zmanjkalo humorja. "Če bi morda potreboval še nasvet za nego, nas lahko kontaktira," so sporočili neznanemu 'vrtnarju'.

Delavci Komunale Izola so ob sprehajalni poti proti Svetilniku v torek že tretjič zasadili okrasne grmovnice. "Očitno nekdo vneto ureja okolico doma in mu za dopolnitev zasaditve manjkajo ravno te rastline, ki bi sicer krasile promenado," ugotavljajo na izolski komunali.

Neznancu, ki je na izolski promenadi ukradel več okrasnih grmovnic, so še sporočili: "Če bi morda potreboval še nasvet za nego, nas lahko kontaktira."

Če niso višje sile, pa nekdo drug poskrbi za naše vsakodnevno delo. Ob sprehajalni poti proti Svetilniku smo v cvetlična...

Objavil/a Komunala Izola-Isola dne Torek, 13. april 2021

V dokaz so priložili fotografije izpraznjenih cvetličnih posod. Neznanec je sicer bil toliko 'pošten', da s seboj ni odnesel vseh posajenih rastlin, ampak le po eno iz vsake posode.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ManofSteel |  14 .04. 2021 ob  13: 56
Sicer oa vse te iztrebke vam jih bom pometal v kaselce za pošto in to brez vrečkice. Golazen jedna
ManofSteel |  14 .04. 2021 ob  13: 55
Izolska ološ, ki je na pohodu za razne kraje. Zanimivo, da nobeden se ne ozira na vso nesnago od pasjih iztrebkov, ki jo puščajo na svetilniku in za Cerkvijo Svetega Mavra... Brez skrvi od danes naprej vas bom jaz preganjal s kamerami, da pokažemoto nesnago Izolsko, ki se jim ne da svoje iztrebka pobrat. Zanimivo, da vam psi ne serejo pred vašimi vrati...ološ jedna nevaspitana