NEVARNI UBEŽNIK UGRABIL ŽENSKO: Dal ji je telefon in rekel, naj ga pokliče njen mož

Kronika

Na območju Umaga se odvija napeta iskalna operacija, v kateri sodelujejo tudi policijski specialci. Razlog? Nevarni moški je zjutraj na parkirišču brutalno ugrabil žensko in jo zvlekel v svoj avtomobil, nato pa jo odpeljal. Policisti so žrtev našli nepoškodovano. Moški, ki je znan kot star znanec policije, je še vedno na begu, zato policija vztrajno nadaljuje s preiskavo.

Ob osmih zjutraj so policisti prejeli prijavo o dramatični ugrabitvi ženske na parkirišču v Petroviji. Po zbranih informacijah je nasilnež žensko silovito porinil v svoj avto in odšel proti neznani destinaciji. Srečen preobrat se je zgodil, ko so policisti s svojim hitrim odzivom uspeli najti žensko, brez poškodb, a pretreseno, v kraju Matelići.

Neuradno se je izvedelo, da ženska pozna svojega ugrabitelja in da gre za 60-letnega moškega. Novi list poroča, da naj bi ga ženska pred mesecem dni prijavila zaradi posilstva. V dramatičnem trenutku ugrabitve je nasilnež ženski celo dal mobilni telefon in ji rekel, naj ga pokliče njen mož. Preiskovalci trenutno iščejo ubežnika, da bi z njim opravili razgovor. Šele ko bosta oba vpletena dala izjavo, bo jasno, za kaj dejansko gre. Vzporedno s tem se prebujajo vprašanja o preteklih dogodkih in ozadju te zapletene situacije.

 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija