NESREČI MOTORISTOV NA KOZINSKEM: Rešilec v izolsko bolnišnico odpeljal dve osebi (FOTO)

Kronika

V občini Hrpelje - Kozina sta se danes dopoldan zgodili dve prometni nesreči. V obeh so bili udeleženi motoristi. Dve poškodovani osebi so odpeljali v izolsko bolnišnico.

Okoli 10. ure sta v krožišču na Istrski ulici v Kozini padla dva motorista, voznik in voznica, ki sta vozila iz smeri Kozine proti Kopru. V nesreči je bila voznica prvega motornega kolesa telesno poškodovana, so na Facebooku zapisali gasilci PGD Materija. Poškodovano voznico so reševalci odpeljali na nadaljnje zdravljenje v izolsko bolnišnico. Zaradi nesreče je bila regionalna cesta približno pol drugo uro zaprta za ves promet.

PROMETNA NESREČA - KOZINA 25.07.2021 ob 10.03 V krožnem križišču, na regionalni cesti pri odcepu za Klanec na Kozini,...

Objavil/a PGD Materija dne Nedelja, 25. julij 2021

Do druge nesreče je prišlo ob 11.16 v Petrinjah, pri odcepu za Ocizlo. Trčila sta osebno vozilo in motorist. V nesreči je bil voznik motornega kolesa telesno poškodovan, tudi njega so odpeljali v Splošno bolnišnico Izola. Zaradi nesreče je bila regionalna cesta približno eno uro zaprta za ves promet, so zapisali v PGD Materija.

PROMETNA NESREČA - PETRINJE 25.07.2021 ob 11.17 Na regionalni cesti pri odcepu za Ocizlo (Petrinje) sta trčila voznika...

Objavil/a PGD Materija dne Nedelja, 25. julij 2021

V obeh primerih so posredovali gasilci PGD Materija, ki so prometno in požarno zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorje in nudili pomoč reševalcem.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Prognostik |  25 .07. 2021 ob  18: 59
hitreje hitreje hitreje z vetrom v laseh. cesta reši vse moje probleme.