NESREČA S POBEGOM: Policisti iščejo voznika belega avtomobila

Kronika

Včeraj je v Šempetru pri Gorici prišlo do prometne nesreče s pobegom. Policisti iščejo voznika belega avtomobila, ki se je na ulici Polje vključeval s stranske na prednostno cesto.

Fotografija je simbolična.

Nesreča se je pripetila ob 15.30, ko se je za zdaj še neznani voznik ali voznica manjšega osebnega avtomobila bele barve in neznanih registrskih oznak vključeval v promet na prednostno ulico Polje tako, da je zavijal levo. Pri tem ni spustil mimo vseh vozil na prednostni cesti, po kateri se je iz smeri bencinskega servisa z avtomobilom pripeljala 22-letnica.

Da bi preprečila trčenje, je voznica močno zavirala in sunkovito zavila desno. Pri tem je izgubila oblast nad vozilom, ki ga je z zadnjim delom zaneslo desno na dovozno cesto, nato pa še na makadamsko parkirišče, kjer je s prednjim delom vozila trčila v parkiran avtomobil, z levim bokom pa v ograjo parkirišča za tovornjake.

Neznani voznik belega avtomobila se ni ustavil na kraju, temveč se je odpeljal dalje. Policisti nadaljujejo s preiskavo okoliščin nesreče in prosijo morebitne očividce, da pokličejo na PP Nova Gorica 05 393 41 00, na 113, anonimni telefon policije 080 1200 ali se osebno zglasijo na policijski postaji.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija