NEPRIČAKOVANO SE JE ZNAŠEL V NJENI ZADNJICI: "Trije so mi to storili brez vprašanja"

Trendi

Na britanskem starševskem forumu Mumsnet je ženska povedala, da je spala s tremi moškimi (ne naenkat), ki so začeli prakticirati analni seks, ne da bi jo prej vprašali za dovoljenje. V zadregi nad situacijo je prijateljico vprašala, ali je danes to normalno, na kar je dobila odgovor, da je to le del seksa, razen če je jasno povedala, da tega ne želi. Ženska je rekla, da se s tem ne strinja, saj analni seks ni nekaj pričakovanega. Večina je podprla njeno mnenje o tej zadevi, ona pa je zapisala: "Vesela sem, da moje stališče ni noro."

Njena izpoved je razjezila komentatorje, ki so se strinjali, da je treba o analnem seksu razpravljati vnaprej.

"Zame to zagotovo ni del običajnega seksa. To je nekaj, o čemer se razpravlja in dogovori," je zapisala ena članica foruma.

"Vstop v analno odprtino je grozen in podoben posilstvu, če o tem prej ni dogovora. Obenem zahteva posebno pripravo," je dodal drugi komentator.

"Namerno povzročanje bolečine po mojem mnenju ni naključno," je zapisal še en član foruma.

"Sem moški in menim, da analni seks zahteva posebno privolitev ženske. Čeprav to ni nekaj, kar mi je všeč, če bi želel analni seks, bi se o tem najprej pogovoril s partnerko," je dodal četrti komentator.

Drugi so komentirali, da se jim zdi, da se o tem razpravlja bolj kot kdaj koli prej in sklepali, da je vzrok za željo po analnem seksu povečano gledanje internetne pornografije, piše Daily Mail.

"Sem v zgodnjih 40-ih in nihče od mojih partnerjev me tega ni prosil. Imam občutek, da se analni seks vse bolj pojavlja in pričakuje med mlajšimi generacijami," je zapisala ena ženska.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Thomy |  22 .05. 2022 ob  22: 47
Te regionalne novice so vedno zanimive.
Piero Panin |  22 .05. 2022 ob  22: 45
Si falu luknjo kekec
vseved |  22 .05. 2022 ob  17: 31
Kaj pravijo ritopikci?