NENAVADNO IZGINOTJE PRIMORCA V MILANU: Hčerka ga pogreša od konca koncerta Rolling Stones (VIDEO)

Kronika

Čeprav informacije o pogrešanem Valentinu Stibilju, s stalnim prebivališčem na Obali, mediji nismo prejeli, je moški na seznamu pogrešanih oseb slovenske policije že nekaj dni. O njegovem nenavadnem izginotju po koncertu skupine The Rolling Stones v Milanu, so poročali v znani oddaji italijanskega programa Rai 3 'Chi l'ha visto' ali v prevodu 'Kdo ga je videl'.

52-letni Valentin Stibilj, ki ima naslov prijavljen na območju Kopra, je 21. junija z mladoletno hčerko obiskal koncert zasedbe The Rolling Stones v Milanu. Po dogodku ni več našel svojega avtomobila, zato naj bi se s hčerko dogovorila, da ga počaka v enem izmed lokalov. Kot so pojasnili v oddaji, ga je hčerka tam čakala zaman, nato pa poklicala mamo, ki je o izginotju obvestila italijansko policijo, nato pa prišla po hčer. Stibilj je bil ves čas tudi nedosegljiv na telefon. Pristojni preverjajo, ali zaradi zdravstvenih težav ni v kateri od tamkajšnjih bolnišnic.

Scomparso dopo il concerto dei Rolling Stones

Scomparso dopo il concerto dei #RollingStones a #Milano: Qualcuno ha incontrato Valentin? La figlia, che era venuta con lui dalla #Slovenia, non ha più sue notizie dal 22 giugno ed è molto preoccupata. Dov'è andato? [PAGINA]→ https://www.chilhavisto.rai.it/dl/clv/Scomparsi/ContentSet-4e641370-6fbd-4969-a9f4-f3305bda8fae.html

Objavil/a Chi l'ha visto? dne Četrtek, 30. junij 2022

Na koprski policijski upravi, kamor smo se obrnili z vprašanji o izginotju Stibilja, so nas danes preusmerili na novogoriško policijsko upravo, saj je bila prijava pogrešanega s strani sorodnika podana na Idrijskem. Predstavnik PU Nova Gorica Dean Božnik nam je potrdil, da slovenska policija izvaja aktivnosti iskanja pogrešanega Stibilja, prijavo njegovega izginotja so prejeli 23. junija, dan prej je bil moški še opažen na ozemlju Republike Italije, nato se je za njim izgubila vsaka sled. O svojih aktivnostih slovenska policija obvešča tudi italijanske kolege, do danes pa pogrešanega še niso našli.

Stibilj je sicer visok 190 centimetrov, ima poudarjeno brado, sive krate lase in rjave oči. Vsi, ki bi o njegovem izginotju lahko karkoli vedeli, naj pokličejo na številko 113.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija