NENAVADNA SMRT V FURLANIJI: Mladenič umrl med videokonferenco

Kronika

Udeleženci videokonference so opazili, da je enega od udeležencev obšla slabost, zato so poklicali nujno medicinsko pomoč. Vendar nihče ni vedel, kje moški živi oziroma kje se nahaja, je pa uspelo najti naslov deželni službi za nujno medicinsko pomoč Furlanije-Julijske krajine Sores. Stekla je reševalna akcija, a težav s tem še ni bilo konec.

Reševalci so v podatkovni bazi našli naslov bivališča moškega na območju Čedada in tja tudi napotili reševalno vozilo. A se je izkazalo, da tam živita njegova starša, ki sta povedala, da se je sin preselil v vas na območju Vidma, poroča Primorski dnevnik. Ob tem sta doživela hud šok in sta potrebovala zdravniško pomoč. Na videmsko pa je bilo napoteno drugo reševalno vozilo.

Ob prihodu na kraj so reševalci potrebovali še pomoč gasilcev, da so lahko vstopili v stanovanje. Vendar 32-letnik ni več kazal znakov življenja. Poskušali so ga oživljati, žal neuspešno.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
manemebasat |  06 .10. 2022 ob  17: 44
A bo kdo potegnil crto pod vsemi temi “nenadnimi in nepricakovanimi” smrti? To se dogaja po celem svetu, vsak dan umirajo stotisoci. A nihce ne rece zakaj. Vsi so tiho, zdravniki (velika vecina), politiki in mediji. ZARADI CEPIV PROTI COVIDU! Dajte se malo kje drugje pogledat, ne samo na skorumpiranih portalih kot je ta tukaj!