NENAVADNA RUTINA MENJAVE POSTELJ: Raje se zbudi ob svoji mami kot zraven žene

Trendi

Ženska je na Quori razkrila, da njen mož raje spi poleg svoje mame kot zraven nje. Pojasnila je, da z možem delita posteljo prvo polovico noči. Zgodaj zjutraj pa se zbudi, tiho zapusti sobo in odkoraka v spalnico svoje mame.

Vsako jutro se zbudi poleg svojih staršev. Da bi izvedela, ali preveč dramatizira glede tega, se je obrnila na družbena omrežja in uporabnike prosila za mnenje o njegovi rutini menjave postelj. Na Quori je dejala: "Moj mož spi z mano, vendar gre zgodaj zjutraj spat k svojim staršem. Ob tem se ne počutim dobro. Razlog naj bi bila boljša ventilacija v spalnici njegovih staršev. Ali pretiravam? "

Čeprav je večina uporabnikov izrazila zaskrbljenost glede njegovega vedenja, so jo drugi spodbudili, naj ga vpraša, zakaj čuti potrebo, da se vsak dan zbudi poleg svojih staršev. V komentarju na njen zapis je en uporabnik dejal: "Ne pretiravate. Če nič drugega, je to nenavadno ... in sumljivo. Le kdo počne kaj takega? Kdo se zbudi iz globokega spanca in gre do svojih staršev, da bi naprej spal?! Kako daleč stran od vaju živijo njegovi starši? In koliko ur tam spi? Kdaj je začel to početi in kako dolgo to že počne? Uporabite zdrav razum."

"Njegovo vedenje ni normalno. Kljub temu pa je razlog, ki ga navaja, da to upraviči, dovolj nor, da bi lahko bil resničen. Če pa vseeno dvomite, se v zgodnjih jutranjih urah zbudite še vi in ga pospremite. Ne skrbite. Verjetno boste morali to storiti samo enkrat," je napisal drugi uporabnik.

Tretji uporabnik pa je svetoval: "Z možem se dogovorita za obisk pri dobrem zdravniku za ušesa, nos ter grlo in če prezračevanje v vajini spalnici ni primerno, zamenjajta sobo. Če je treba, se preselita v drug dom. Ali pa primerno prezračita sobo, v kateri sta zdaj. Vaš mož je odrasel moški. Mora prenehati s to norostjo."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija