NENAVADNA INTERVENCIJA: Policisti rešili ptico, ki se zapičila v avtomobil (FOTO)

Slovenija

Metliške policiste je dopoldne na glavni cesti od Novega mesta proti Metliki pričakal nenavaden prizor. V rešetke okrasne maske prednjega dela enega od avtomobilov se je tako nesrečno zapletel kragulj, da se ni mogel več rešiti. Voznik je poklical na številko 113 in policisti so ujedo rešili ter spustili nazaj v naravo.

Ptica je dopoldne okoli 9. ure priletela v avto nemškega turista na glavni cesti Novo mesto - Metlika pri Vinji vasi. Voznik je poklical na številko 113, opisal dogodek in povedal, da je ptica še živa in je ostala zapičena v avto. Metliški policisti so na kraju dogodka našli ptico, zataknjeno v rešetke okrasne maske prednjega dela vozila, ki se ni mogla rešiti. S previdnim pristopom in rokavicami je posredoval policist, ki je uspel ptico obvladati in rešiti. Po uspešni akciji je ptica zletela nazaj v naravo, so sporočili iz policijske uprave Novo mesto.

Poškodbe na avtu so bile neznatne, nemški turist pa je lahko ob zgodbi s srečnim koncem olajšano nadaljeval pot proti morju. Kaj je botrovalo nenavadni zgodbi in čemu se je nemški ford zdel ptici ujedi tako zanimiv, da ga je hotela ujeti, pa ne bomo izvedeli, so zaključili dolenjski policisti.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija