NEKOLIKO DRUGAČNA VOLILNA KAMPANJA: Salvini objavil posnetek nakupovanja spodnjic (VIDEO)

Svet

Vodja italijanske desne stranke Liga za premierja Salvinija, Matteo Salvini, v kampanji pred deželnimi volitvami v Emiliji - Romanji pozornost vzbuja tudi z videoposnetkom, na katerem kupuje spodnjice. Sporočilo, objavljeno na družbenih omrežjih v torek, si je doslej samo na Twitterju ogledalo že več kot 100.000 ljudi.

Na posnetku z naslovom Nakup osnovnih stvari: spodnjic se 46-letni politik šali s prodajalko spodnjega perila ter izbere troje boksaric, med njimi tudi ene s slončki.

Salvini je sicer znan po tem, da na družbenih omrežjih z javnostjo deli utrinke iz svojega zasebnega življenja - od poljuba s prijateljico, posnetka v kopalkah na plaži, do hrane in pijače, ki jo uživa. S tem želi vzbujati videz politika, ki je blizu običajnemu človeku.

ACQUISTI FONDAMENTALI: LE MUTANDE!

Acquisti fondamentali: le mutande!

Objavil/a Matteo Salvini dne Torek, 07. januar 2020

A za nekatere je šel s posnetkom kupovanja perila vendarle predaleč. "Zdi se mi, da bo naslednji korak prenos v živo iz stranišča," je komentiral eden od uporabnikov Twitterja.

Salvini ne skriva, da je njegov cilj čim hitreje strmoglaviti sedanjo vlado Giuseppeja Conteja in prevzeti vodenje vlade. Pri tem bi lahko odločilno vlogo igrale deželne volitve v tradicionalno levi Emiliji - Romanji, napovedane za 26. januar. Če bo njegova stranka zmagala v tej tradicionalno "rdeči" deželi, bodo Salvinijeve zahteve po predčasnih volitvah spomladi letos precej pridobile na teži.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  10 .01. 2020 ob  18: 19
-1
toliko sere, da si mora kupiti nove mutande