NEKATERI SE JEZIJO, DRUGI KRIVIJO SEBE: Tako se horoskopska znamenja spopadajo z razhodom

Trendi

Vsak se po razhodu s partnerjem obnaša drugače, a za določene stvari lahko okrivite svoje horoskopsko znamenje. Spodaj si preberite, kako se predstavniki posameznih zodiakalnih znamenj spopadajo z razhodom.

Ovni se težko soočajo z razpadom zveze in če lahko pri drugih stvareh nadzorujejo svoja čustva, jih v primeru nenadnega razhoda zelo težko. Velika možnost je, da se bodo začeli obnašati zelo otročje.

Biki ne marajo sprememb in neznanih stvari, zato se po razhodu počutijo izgubljeno. Vedo namreč, da bodo morali spremeniti svoje občutke do osebe, ki jih zapušča, ter svojo prihodnost.

Jasno je, da razhod s partnerjem ni najlepša stvar na svetu, a Dvojčki se zavedajo, da življenja gre naprej. Zato zelo hitro pozabijo na staro ljubezen in začnejo iskati nekoga novega.

Ko govorimo o razhodih, se Raki obnašajo zelo otročje, saj se obnašajo kot malček, ki mu nekdo ni hotel kupiti sladoleda. Pasivna agresija je eno najljubših orožij tega horoskopskega znamenja.

Za povprečnega Leva zavrnitev pomeni, da ni dovolj dober za osebo, ki mu je dala košarico, zato se bo na vse pretege trudil, da bi ji dokazal obratno. Pripadniki teh horskopskih znamenj po razhodu skušajo prepričati nekdanje partnerje, naj jih vzamejo nazaj, saj njim ni jasno, kako je možno, da jih nekdo zavrne.

Device dolgo časa skrivajo svoje občutke po razhodu in ga pogosto skušajo upravičiti sebi in drugim. Ker preveč razmišljajo o vsakem detajlu, kaj je šlo narobe, lahko postanejo še bolj depresivne.

Tehtnice se na razhode odzivajo na dva načina: včasih jih to ne vznemiri preveč in se hitro povrnejo v ravnovesje, včasih pa jih razhodi močno pretresejo. V vsakem primeru pa si Tehtnice opomorejo zelo hitro in učinkovito.

Po razhodu se Škorpijoni spremenijo v jezne, trdoglave ljudi in izjavljajo stvari, kot je: "Točno sem vedel/-a, da me boš pustil/-a!". Pri njih lahko pozabite na to, da vam bodo kdaj oprostili.

Strelci se lahko na razhod odzovejo na enega od sledečih načinov: če jim ni prav dosti mar, se bodo obnašali nekoliko nonšalantno. Če pa jim je nekaj do vas, si bodo na vse možne načine skušali zanikati, da se dogaja razhod in iskali načine za ohranjanje zveze.

Kozorogi vlagajo v zvezo veliko truda in si prizadevajo, da ne dobijo košarice. A če se to zgodi, ne vedo, kako se obnašati. Takrat analizirajo vsak svoj korak in se preveč grizejo zaradi stvari, na katere nimajo vpliva.

Vodnarji se po razhodu ne znajo obnašati zrelo. Takrat se razjezijo, kričijo in prijateljem grdo govorijo o svojem bivšem ali bivši, včasih pa perejo umazano perilo kar prek Facebooka.

Ribe mislijo, da je razhod njihova krivda in ves čas iščejo razlog, zakaj jih je partner pustil. Od vseh horoskopskih znamenj potrebujejo najdlje časa, da si opomorejo in pogosto nočejo verjeti, da je zveze konec.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija