NEKATERI BI SE RAJE ODPOVEDALI SPOLNIM ODNOSOM KOT POTOVANJEM: Ste med njimi? (ANKETA)

Svet

Raziskava spletne potovalne agencije Trivago v ZDA je ugotovila, da bi se kar 38 odstotkov Američanov za leto dni raje odpovedala spolnim odnosom, kot potovanjem, ki so se jim skoraj večinoma odpovedati zaradi pandemije covida-19. Skoraj polovica bi se v zameno za potovanja tudi odpovedala redni zaposlitvi.

Izidi raziskave so zanimivi z vidika, da Američani v primerjavi z Evropejci in Azijci ne veljajo za velike svetovne popotnike, a so sedaj ukrepi za zajezitev okužb z novim koronavirusom kot kaže naredili svoje. Kar 80 odstotkov anketirancev je tudi zatrdilo, da so potovanja del polnovrednega življenja. Kljub vsemu pandemije iz Američanov ni naredila svetovnih popotnikov, saj jih velika večina želi potovati le znotraj ZDA k svojim prijateljem ali družinam.

Okoli 48 odstotkov vprašanih je navedlo, da bi se v zameno za potovanja odpovedali redni zaposlitvi, 38 odstotkov spolnim odnosom, četrtina je pripravljena za potovanja zapraviti vse svoje prihranke, 20 odstotkov pa bi jih v zameno za potovanja zapustilo svojega partnerja.

V 11 mesecih pandemije se je sicer večina Američanov še bolj kot običajno odpovedala počitnicam, povprečen delovni dan pa se je glede na ugotovitve nacionalnega urada za gospodarske raziskave podaljšal za celo uro.

Več kot polovica Američanov sedaj napoveduje svoje počitnice v drugi polovici leta, vendar večina to pogojuje s cepljenjem proti covidu-19.

Čemu bi se vi odpovedali v zameno za potovanja? Pred vami je anketa – v kolikor vam oglas zakriva aplikacijo, pritisnite na x.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Istriano |  26 .02. 2021 ob  12: 55
Tisti, ki bi se odpovedali spolnim odnosom verjetno ne znajo dobro f.....